Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 21:30

Μαζί με τους ΑΟ Πάρου και Μαρπησσαϊκό για τη στήριξη της ''Στέγης Ανηλίκων Σύρου''

Τα μπασκετικά σωματεία των Κυκλάδων δεν περιορίζουν την δράση τους μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ, αφού με την πρώτη ευκαιρία δηλώνουν το παρόν σε πράξεις στήριξης στον συνάνθρωπο.

Ο ΑΟ Πάρου και ο Μαρπησσαϊκός δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση, καθώς όχι μόνο ανταποκρίθηκαν θετικά το κάλεσμα της ΕΣΚ Κυκλάδων για τη στήριξη της ''Στέγης Ανηλίκων Σύρου'', αλλά έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους ώστε να συγκεντρωθούν όσο το δυνατό περισσότερα είδη πρώτης ανάγκης για να διατεθούν σε αυτό τον οργανισμό που προσφέρει τεράστιο έργο.

Ας δώσουμε λοιπόν χείρα βοηθείας σε αυτό το σημαντικό εγχείρημα και ας προσφέρουμε ο καθένας ότι μπορούμε. 

Τα είδη θα συγκεντρωθούν αύριο Σάββατο 27/10 μεταξύ 16:00 και 20:00, όπου παράλληλα θα διεξαχθούν οι αγώνες παίδων και κορασίδων μεταξύ των δύο ομάδων.

Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει: 

Η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων ανταποκρινόμενη άμεσα στην έκκληση για βοήθεια της προϊσταμένης της «Στέγης Ανηλίκων Σύρου» και με βραχίονα υλοποίησης τις ομάδες της δύναμης της , αποφάσισε την συγκέντρωση των απαραίτητων ειδών (Τρόφιμα , λάδι , γάλα ,τοματοειδή , μπισκότα , κομπόστες ,είδη ατομικής υγιεινής, babylino ,χαρτί υγείας ,χαρτί κουζίνας , σχολικά είδη , γραφική ύλη ,παπούτσια , επιτραπέζια παιχνίδια)για την κάλυψη των αναγκών και τη συνέχιση λειτουργίας της ΣΤΕΓΗΣ.

Ο ΑΟ Πάρου και ο ΑΜΕΣ Μαρπησσαικός συμμετέχουν στη προσπάθεια της ΕΣΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τη ΣΤΕΓΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ ΣΥΡΟΥ. Τα απαραίτητα αυτά αγαθά θα συγκεντρωθούν στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων , το Σάββατο 27/10/2019 στους δύο αγώνες που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ κορασίδων και παίδων. Υπολογίζουμε στην ευγενική σας ανταπόκριση. 
Τα Δ.Σ. Α.Ο. ΠΑΡΟΥ & ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΥ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares