Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 10:56

ΑΟ Ανδρου: Τα παιδιά μας δίνουν αγώνα κάτω από δύσκολες συνθήκες

Μέσω δελτίο τύπου αναφορικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης Σύρου, ο ΑΟ Άνδρου αναφέρει τα εξής:

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του συλλόγου «Αρη Σύρου» με τον οποίο η ομάδα μας Α.Ο. Άνδρου, έδωσε αγώνα μπάσκετ, στο γήπεδο που χρησιμοποιούμε ως έδρα του συλλόγου μας, θα θέλαμε να αναφέρουμε τα εξής: Κατά πρώτον θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Άρη Σύρου, το προπονητή και τους παίκτες, για τον ωραίο και αθλητικό αγώνα που έδωσαν απέναντι στην ομάδα μας. Δεν αναφερόμαστε στο σκορ, γιατί δεν είναι το πρωταρχικό μας ζητούμενο. Το έχουμε αποδείξει άλλως τε, τα πέντε χρόνια που αγωνιζόμαστε στο δύσκολο πρωτάθλημα των Κυκλάδων.

Τα πρώτα χρόνια, που συμμετείχαμε στο πρωτάθλημα, οι "έτοιμες" ομάδες των γειτονικών μας νησιών έχοντας αναπτύξει υποδομές κλειστών γυμναστηρίων, πολλές δεκαετίες πριν και έχοντας ομάδες συμπαγείς, αγωνιζόντουσαν με τα δικά μας πρωτοεμφανιζόμενα τμήματα και οι ήττες που ερχόντουσαν τότε για την ομάδα μας ήταν συντριπτικές. Παρόλα αυτά προτρέπαμε τα παιδιά να συνεχίζουν την προσπάθεια για να βελτιωθούν, αλλά περισσότερο από όλα για να ασχολούνται με το αγαπημένο τους άθλημα. Χρόνο με το χρόνο άρχισαν και ερχόντουσαν τα καλά αποτελέσματα, αυτά που δίνουν τη χαρά και την καταξίωση των κόπων και των προσπαθειών τους, έτσι ώστε να συνεχίζουν με ακόμα περισσότερο ζήλο την ενασχόλησή τους με το άθλημα του μπάσκετ και τον αθλητισμό. Δυστυχώς υποδομές κλειστού αθλητικού κέντρου δεν έχουμε και ευελπιστούμε μέσα στο 2019 να αποκτήσουμε, αφού έχει γίνει μελέτη και έχει δρομολογηθεί η χρηματοδότηση κλειστού στο Γαύριο της Άνδρου. Διαβάζοντας όμως την ανακοίνωση του συλλόγου Άρη Σύρου, θέλουμε να επισημάνουμε ότι τα παιδιά της Άνδρου δίνουν τους αγώνες τους και συγχρόνως προπονούνται καθημερινά στο ανοικτό γήπεδο του Εμπειρικείου, με τέτοιες συνθήκες, πολλές φορές αντίξοες.

Είτε με αέρα, είτε με κρύο, είτε κάποιες φορές με βροχή, συνεχίζουν να προσπαθούν, χωρίς παράπονα, ξεπερνώντας κάθε δυσκολία, λόγω της αγάπης τους για το μπάσκετ. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος, στις ομάδες των συλλόγων των νησιών, στους προπονητές και στους παίκτες για την συνεχή προσπάθειά τους προκειμένου να υφίσταται το μπάσκετ στις Κυκλάδες. Είτε σε ανοικτά, είτε σε κλειστά γήπεδα ο αθλητισμός πρέπει να καλλιεργείται στα παιδιά.

Ας μη ξεχνάμε ότι και η γενιά η δική μας δεν είχε την πολυτέλεια των κλειστών γυμναστηρίων, αλλά το μπάσκετ το αγαπούσαμε και προσπαθήσαμε να το μεταδώσουμε στα παιδιά μας. Ας προσπεράσουμε τις δυσκολίες, με σκοπό να αναπτύξουμε το άθλημα του basket-ball στις Κυκλάδες και όλοι μαζί να συνεισφέρουμε ώστε η προσπάθεια αυτή να μη σταματήσει ποτέ. Εμείς διαβεβαιώνουμε, αν και έχουμε το μειονέκτημα της απουσίας κλειστού αθλητικού κέντρου, να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να βοηθήσουμε όπου μας ζητηθεί, προκειμένου τα παιδιά μας να ασχολούνται με τον αθλητισμό, γυμνάζοντας σώμα, πνεύμα και ψυχή.

Με εκτίμηση Το Δ.Σ. του Α.Ο.Ανδρου

45655352_322328695262706_3328779059478921216_n.jpg

Εμείς, ως “SportCyclades” αυτό που έχουμε να επισημάνουμε μετά από όλα αυτά κι έπειτα από ένα διήμερο εκατέρωθεν ανακοινώσεων των δύο κυκλαδίτικων σωματείων καλό θα είναι οι διοικούντες την ΕΣΚΚ να κοιτάξουν να επιλύσουν τα όποια προβλήματα δημιουργούνται ανάμεσα στις ομάδες για το καλό και την ανάπτυξη του κυκλαδίτικου μπάσκετ… Παράλληλα, να αφήσουν στην άκρη τις ανακοινώσεις προς τα σωματεία για την μη αποστολή των φύλλων αγώνων προς τα ΜΜΕ που προσπαθούν επαγγελματικά -όχι όλα- και μόνο για το καλύτερο δυνατό τρόπο στην ανάπτυξη του αθλήματος.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares