Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 12:17

Ανακούφιση με τους τραυματίες του εφηβικού στον Περιστεριώνα

Καθησυχαστικά ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκαν οι Μάριος Μπινιάκου και Γιάννης Σπέντζαρης Οι δύο νεαροί αθλητές του εφηβικού τμήματος του Περιστεριώνα αποχώρησαν τραυματίες από το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου με τα …φίδια να ζώνουν τους ανθρώπους της ομάδας της Τήνου.

Τα χειρότερα φαίνεται πως απέφυγε ο Μπινιάκου, ο οποίος σε μία διεκδίκηση ριμπάουντ στην κυριακάτικη αναμέτρηση έπεσε άτσαλα κι όλοι εκτίμησαν πως υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε, ωστόσο, του περυσινού mvp στο φάιναλ φορ του εφηβικού πρωταθλήματος που διεξήχθη στην Τήνο, έδειξαν πως υπέστη μια απλή κάκωση κνήμης.

Αναφορικά με τον Σπέντζαρη, ο νεαρός αθλητής υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού, του τοποθετήθηκε νάρθηκας στο πόδι και θα μείνει εκτός για δέκα ημέρες. Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση του γνωστού ορθοπεδικού – χειρούργου Παναγιώτη Κοντοβαζαινίτη, μετά το πέρας του δεκαημέρου αν εξακολουθεί να πονάει θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, αλλιώς θα ακολουθήσει φυσικοθεραπείες ώστε να επανέλθει το συντομότερο δυνατό.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΖΑΡΟ

Καμία ανησυχία, όμως και για τον Άγγελο Τζάρο του ΑΟ Μυκόνου. Ο νεαρός αθλητής του συλλόγου του νησιού των ανέμων, ο οποίος σε μία διεκδίκηση της μπάλας έπεσε άτσαλα στην πλάτη αντιπάλου παίκτη, χτύπησε στο κεφάλι και μετά το τέλος της αναμέτρησης μετέβη στο κέντρο υγείας της Τήνου όπου ζαλιζόταν κι έβλεπε θολά, τώρα είναι εντελώς καλά με τον γιατρό να του προτείνει ξεκούραση για λίγες ημέρες.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares