Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 13:29

Τραγελαφικές καταστάσεις με μεγάλο χαμένο το Κυκλαδίτικο Μπάσκετ

Αντικείμενο αρνητικών σχολίων και προβληματισμού έγινε για ακόμη μία φορά οι εμμονές που διακατέχουν την ΕΣΚ Κυκλάδων και συγκεκριμένα τον πρόεδρο της όσο αφορά την ζωντανή μετάδοση των αγώνων Μπάσκετ στις Κυκλάδες.

Συγκεκριμένα, το έγκυρο μπασκετικό σάιτ infobasket.gr ξεδιπλώνει με ανάγλυφο τρόπο τις τραγελαφικές καταστάσεις που διαδραματίστηκαν όταν ένας παράγοντας του ΑΟ Μυκόνου επιχείρησε να μεταδώσει ζωντανά στην επίσημη σελίδα του ΑΟ Μυκόνου τον αγώνα που έδινε η ομάδα Εφήβων του νησιού του με τον ΑΟ Ερμούπολης, που έγινε στις 19 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Τήνου.

Μέχρι και την διακοπή του αγώνα διέταξε ο πρόεδρος, ο οποίος τελικά ικανοποιήθηκε από την λεπτότητα του ανθρώπου που έκανε την μετάδοση, ο οποίος και την διέκοψε αφήνοντας για ακόμη μία φορά στο σκοτάδι τους φίλους του αθλήματος που ήθελαν να παρακολουθήσουν το ματς. 

Και εμείς αναρωτιόμαστε, τελικά τις μεταδόσεις στις Κυκλάδες επιτρέπεται να της κάνουν μόνο μέλη αθλητικών επιτροπών και πρωτεργάτες για κατασκευή κλειστών γηπέδων και παράνομα ΜΜΕ που δεν έχουν καν ΑΦΜ με υποτιθέμενους δημοσιογράφους που είναι οι αυλοκόλακες του προέδρου; Βέβαια τα προηγούμενα τα προσπερνάμε γιατί είναι πλέον γνωστά σε όλους, αλλά η απορία που έχει να κάνει καθαρά με το γεγονός ότι ο άνθρωπος που θέλησε να αναμεταδώσει το παιχνίδι και το έκανε καθαρά από αγάπη προς το άθλημα και προς ενημέρωση των συμπολιτών του... παραμένει! 

Απολαύστε το κείμενο του infobasket που αποτελεί ακόμη μία μαχαιριά στο άθλημα, που δυστυχώς έχει ηθικό αυτουργό την ΕΣΚΚ τον πρόεδρο της και τις αποφάσεις τους: 

«Το είδαμε κι αυτό στο ελληνικό μπάσκετ… Ή για να είμαστε πιο ακριβείς το ακούσαμε, αφού δεν ήμασταν μπροστά στο περιστατικό και απλά σας μεταφέρουμε, όπως μας περιέγραψαν τα γεγονότα που μόνο γέλιο προκαλούν και δυσφήμιση του αθλήματος! Αγώνας περιφερειακού πρωταθλήματος στην κατηγορία των εφήβων, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου. Το ματς ξεκινά και άνθρωπος της φιλοξενούμενης ομάδας αρχίζει να μεταδίδει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης live την αναμέτρηση. Δημοσιογράφος έγκυρου αθλητικού σάιτ του νομού, που το παρακολουθεί, αποφασίζει να κοινοποιήσει την εν λόγω δημοσίευση… Κι αμέσως σήμανε κόκκινος συναγερμός!

Ο πρόεδρος της εν λόγω ένωσης επικοινώνησε άμεσα με τον άνθρωπο της ομάδας, ζητώντας του (sic) να διακόψει τη live μετάδοση, την οποία αξίζει να επισημανθεί ότι εκείνη την ώρα παρακολουθούσαν συγγενείς, γνωστοί και φίλοι των παιδιών που αγωνίζονταν. Δεν έφτανε όμως μόνο αυτό, αλλά επικοινώνησε και με προπονητή άλλης ομάδας που βρισκόταν στο γήπεδο, ζητώντας του να φωνάξει τον πρώτο διαιτητή για να του επιβάλει μέσω τηλεφώνου να διακόψει τον αγώνα!!!

Μία κίνηση που εκνεύρισε αφάνταστα τον διαιτητή, ο οποίος αρνήθηκε και ζήτησε την παρέμβαση του κομισάριου. Μέσα στην ένταση αυτή, η live μετάδοση του ματς διεκόπη χωρίς κανείς να γνωρίζει για ποιον λόγο έγινε αυτό. Απαντήσεις ξεκάθαρες δεν έχουν δοθεί, αν και κάποιοι… ψέλλισαν ότι αιτία για τη διακοπή ήταν πως δεν είχε δοθεί το ποσό που έχει οριστεί από την Ένωση για live μετάδοση των αναμετρήσεων. Αντιθέτως κάποιες πληροφορίες θέλουν να… απαιτήθηκε η διακοπή της live μετάδοσης στο γεγονός ότι αυτή κοινοποιήθηκε από Μέσο, το οποίο δεν είναι και τόσο… αρεστό στον πρόεδρο της Ένωσης!!!

Βέβαια οι ίδιες πηγές σχολιάζουν ότι καλό θα ήταν ο συγκεκριμένος πρόεδρος να μην έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά. Να μην κάνει διακρίσεις σε ομάδες, σε παράγοντες και σε καταστάσεις. Καθώς όπως λένε πριν από πολύ λίγο χρονικό διάστημα μετά από κάποιο παιχνίδι, ενημερώθηκε για τη δημοσίευση φωτογραφίας από τα αποδυτήρια της νικήτριας ομάδας, στην οποία εμφανίζονται παίκτες να «ντύνουν» τους πανηγυρισμούς τους και με κάποιες άσεμνες χειρονομίες! Γι’ αυτό ο πρόεδρος δεν είπε τίποτε, ούτε και αντέδρασε παρά τις γκρίνιες που ακούστηκαν…».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares