Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 20:17

Κέρδισαν τον ΑΟ Πάρου κι ελπίζουν οι κορασίδες του Πανναξιακού [pics]

Τις ελπίδες που έχει για την κατάκτηση της δεύτερης προνομιούχου θέσης στο πρωτάθλημα των κορασίδων διατήρησε ο Πανναξιακός, ο οποίος κέρδισε με σκορ 56-47 τον ΑΟ Πάρου στο μοναδικό παιχνίδι που έγινε το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου για τα πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων ελέω “Ωκεανίς”.

tikrweqwyhy_1_ce9fa.jpg

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα της Νάξου πέρασε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Β’ ομίλου έχοντας 10 βαθμούς κι όλα θα κριθούν στο παιχνίδι εναντίον του Μαρπησσαϊκού στην Πάρο, όπου οι νεαρές αθλήτριες του Τάσου Βάβουλα έχουν το υπέρ τους +2 (34-32) που είχαν κερδίσει στις 9 Δεκεμβρίου εντός έδρας. Από την άλλη, οι Παριανές του Σταύρου Βλάχου γνώρισαν την έκτη ήττα τους τη φετινή σεζόν και παρέμειναν στην τέταρτη θέση έχοντας 8 βαθμούς.

tikrweqwyhy_4_cf918.jpg

Στα του παιχνιδιού, σε ένα πολύ ωραίο και σε αθλητικά πλαίσια ματς προσφέροντας ωραίο θέαμα και συγκινήσεις που μόνο κορασίδες μπορούν, ο Πανναξιακός κατάφερε να βάλει τον ρυθμό του στο παιχνίδι από την αρχή παίζοντας εξαιρετική άμυνα και πιέζοντας τα καλά χαρτιά της φιλοξενούμενης ομάδας. Το αποτέλεσμα ήταν να κρατήσει σταθερά την πρωτοπορία στον αγώνα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του. Πριν το φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου, ο ΑΟΠ μείωσε στους -5 (40-35) με την Αλεξάνδρα Ιωαννίδου, αλλά το καθοριστικό τρίποντο της Κατερίνας Βάβουλα ψαλίδισε και τις τελευταίες ελπίδες για ανατροπή.

tikrweqwyhy_2_5e691.jpg

ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ αποχώρησε από την αναμέτρηση η Τάνια Βεντούρη. Η νεαρή αθλήτρια και αρχηγός του ΑΟ Πάρου χτύπησε στα γόνατα κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και ο προπονητής της δεν την χρησιμοποίησε καθόλου στην επανάληψη, παρά την θέλησή της ίδιας να ριχθεί στη μάχη.

ΣΤΑ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ της αναμέτρησης ήταν ότι έκανε την παρθενική του εμφάνιση του στα γήπεδα των Κυκλάδων ο γιός του πολύ μεγάλου διαιτητή Τάσου Πηλοΐδη, ο Φίλιππος Πηλοΐδης, λόγω της αναβολής των αγώνων στη Σαντορίνη που είχε οριστεί να σφυρίξει μαζί με τον Κωνσταντίνο Παπαδημητρόπουλο. Ο Πηλοΐδης είχε πάρα πολύ καλή παρουσία δίπλα στον πρόεδρο του συνδέσμου και πρώτο διαιτητή, τον Άγγελο Σαμοθράκη.

tikrweqwyhy_3_3c808.jpg

ΤΟ ΠΡΩΙ της Κυριακής 24 Φεβρουαρίου θα γίνει γνωστή η τύχη των δύο αναμετρήσεων (5:30 μ.μ.: ΑΟ Πάρου – Πανναξιακός / 7:30μ.μ.: Μαρπησσαϊκός – ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”) που έχουν οριστεί να διεξαχθούν στο κλειστό της Μάρπησσας για το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων. Καιρού επιτρέποντος η ΕΣΚΚ θα πάρει την τελική της απόφαση.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αγ. Σαμοθράκης, Φιλ. Πηλοΐδης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-13, 32-18 (ημίχρονο), 44-35, 56-47.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ (Τ. Βάβουλας): Βερυκόκκου Αν., Κρητικού, Βερυκόκκου Δημ. 1, Βάβουλα Κατ. 23 (3), Βερυκόκκου Ιωαν., Βάβουλα Καλ. 7 (1), Δέτση 21, Ανεβλαβή 4.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Στ. Βλάχος): Ακάλεστου, Ρούσσου 2, Βιώνη 11, Περράκη, Βεντούρη 5, Σιφναίου, Ιωαννίδου 23 (2), Πετροπούλου 6.

Βαθμολογία

vathmo_brhdgfssd_c397b.jpg

Φωτογραφίες από τον αγώνα

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares