Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 15:12

Γενική συνέλευση με κοπή πίτας στην ΕΣΚ Κυκλάδων

Το Σάββατο 26-01-2019 και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε η Τακτική Συνέλευση των Σωματείων – Μελών της ΕΣΚ Κυκλάδων στα γραφεία της Ε.Σ.Κ Κυκλάδων Ηρ Πολυτεχνείου 19, στην Ερμούπολη Σύρου στο κτίριο του κολυμβητηρίου.

Παρόντα σωματεία στην Γενική Συνέλευση ήταν : ΑΟ Άρης , ΑΟ Ερμούπολης , ΑΟ Πάρου , ΓΣ Μυκόνου,ΤΑΚ Περιστεριώνας, ΑΕ Σαντορινης, ΑΠΑΣ Τα Φανάρια,Πλοηγός Αντιπάρου και μέσω skype AO ‘Aνδρου.( Σύνολο 9)

Απόντα Σωματεία στην Γενική Συνέλευση ήταν: ΑΟ Μυκόνου, ΑΜΕΣ Μαρπησσαικός, Πανναξιακός ΑΟΝ, ΑΣ Άνω Μερά Μυκόνου και ΑΣ Ίου. (Σύνόλο 5)

Συζητήθηκαν περιληπτικά τα εξής θέματα:

1.Εκλογή  Προέδρου  και  Γραμματέα  της  Συνέλευσης.

Όσον αφορά το 1ο Θέμα πρόεδρος της Συνέλευσης εκλέχθηκαν ομόφωνα ο κ Σαλάχας Λώρης και γραμματέας ο κ Παναγιώτης Μπουζαλάκος.

2.Υποβολή  της  έκθεσης  της  Ελεγκτικής  Επιτροπής

Όσον αφορά το 2ο Θέμα αναγνώσθηκε από τον ταμία η έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής και έγινε ομόφωνα αποδεκτή.

3.Έγκριση  Οικονομικού  Απολογισμού  από  1/6/2018 έως  31/12/2018.

Όσον αφορά το 3ο Θέμα αναγνώσθηκε από τον ταμία ο οικονομικός απολογισμός απο 1/6/18 έως 31/12/18 και εγκρίθηκε ομόφωνα.

4.Έγκριση Οικονομικού Προϋπολογισμού  2019.

Όσον αφορά το 4ο θέμα αναγνώσθηκε από τον ταμία ο οικονομικός προϋπολογισμός για το 2019 και προτάθηκε κατά προσέγγιση το ποσό των 19.000 € και εγκρίθηκε ομόφωνα.

5.Λογοδοσία   Δ.Σ

Όσον αφορά το 5ο θέμα ο πρόεδρος πήρε το λόγο και προχώρησε σε αναλυτική λογοδοσία του Διοικητικού Συμβουλίου.

6.Σχολή  Προπονητών.

Όσον αφορά το 6ο θέμα ο πρόεδρος ενημέρωσε για την πορεία της σχολής προπονητών καλαθοσφαίρισης η οποία θα είναι πρωτοποριακή στην διεξαγωγή της για την Ελλάδα και το μπάσκετ.

7.Πορεία  πρωταθλημάτων  και  FINAL  FOUR

Όσον αφορά το 7ο Θέμα οι υπεύθυνοι των ομίλων ενημέρωσαν για την πορεία των πρωταθλημάτων και ορίστηκαν οι κάτωθι ημερομηνίες για την διεξαγωγή των Final 4. Συγκεκριμένα Final4 Εφήβων 30-31/3/2019, Final4 Κορασίδων 6-7/4/2019 και Final4 παίδων 13-14/4/2019. Ενδιαφέρον εκδήλωσαν για το Final4 Εφήβων ο Περιστεριώνας Τήνου, για το Final4 κορασίδων ο Περιστεριώνας Τήνου και η ΑΕ Σαντορίνης και για το παιδικό ο Πλοηγός Αντιπάρου εάν περάσει, ο Άρης Σύρου και Αο Ερμούπολης.

8.Αμοιβές  Διαιτητών  και  διανυκτερεύσεις  για  την  αγωνιστική  περίοδο  2019-20

Όσον αφορά το 8ο θέμα μετά από πρόταση της ΕΣΚΚ ζητήθηκε από τα σωματεία να προτείνουν επιχειρήσεις χορηγούς που θα αναλάβουν την διαμονή και διατροφή των διαιτητών .

9.Προτάσεις  επί  των  όρων  διεξαγωγής  των  Πρωταθλημάτων.

Όσον αφορά το 9ο θέμα προτάθηκε στις ομάδες που έχουν γυναικείο τμήματα να αποφασίσουν εάν θέλουν να γίνουν play-off.

10.Εξέταση  ενδεχομένου  αναπτυξιακού  camp

Όσον αφορά το 10ο θέμα αποφασίσθηκε ομόφωνα να προωθηθεί η διενέργεια προπονητικού camp που θα πλαισιωθεί από προπονητές πανελλήνιας εμβέλειας και αθλητές με έντονη προσωπικότητα.

Κλείνοντας τα θέματα της Γ.Σ. ο πρόεδρος και τα μέλη της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων έκοψαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα , ευχόμενοι όλοι να έχουμε υγεία και να αγωνιζόμαστε για το καλό του μπάσκετ στις Κυκλάδες.

Τυχερός αναδείχθηκε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και εκπρόσωπος της ομάδας Απας Τα Φανάρια κ Ονάσογλου Γιώργος ο οποίος κέρδισε το φλουρί ,παραλαμβάνοντας από την Γραμματέα της Ένωσης το δώρο .

Παρόντες: Βαρθαλίτης Αντώνης, Κοσμάς Δημήτρης,Μουστάκας Κυριάκος, Σαλάχας Λώρης, Μοιράγιας Χρήστος, Μπουζαλάκος Παναγιώτης, Βλαβιανός Βαλάντης, Ονάσογλου Γιώργος, Δεναξάς Πέτρος.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares