Κυριακή, 03 Μαρτίου 2019 00:20

Με όπλο την άμυνα, πέρασε από την Τήνο το παιδικό του Άρη Σύρου

Τη δεύτερή του νίκη σε επτά αναμετρήσεις πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου 2 Μαρτίου ο Άρης Σύρου για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Οι παίκτες του Λευτέρη Λαζαρίνου επικράτησαν με σκορ 25-55 στο κλειστό γυμναστήριο της Τήνου του τυπικά γηπεδούχου ΑΟ Μυκόνου κι έπιασαν στην τρίτη θέση τον ΑΟ Ερμούπολης με εννέα βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιώργου Σκόρδου γνώρισε την έβδομη ήττα της σε ισάριθμες αναμετρήσεις και παραμένει στην τελευταία θέση του Α’ ομίλου χωρίς να έχει γευτεί μέχρι σήμερα τη χαρά ενός ροζ φύλλου αγώνα.

Στα του ματς, παρά τη νευρικότητα στην επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα την αστοχία, οι Συριανοί ήταν μπροστά από την αρχή της αναμέτρησης και με …όπλο τους την πολύ καλή άμυνα έφτασαν σχετικά εύκολα στη νίκη. Ένα αποτέλεσμα που τους δίνει το δικαίωμα να ελπίζουν στην κατάκτηση της τρίτης θέσης, που είναι ο στόχος των “κιτρινόμαυρων”, αφού το εισιτήριο για την πρόκριση στο φάιναλ φορ έχει χαθεί.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπιστιτζάνος, Ξευγένη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 3-16, 13-27 (ημίχρονο), 17-42, 25-55.

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Γ. Σκόρδος): Θεοδοσίου, Ζιέμπα, Δακτυλίδης 2, Τσούρας, Νάζος, Κώτσης 8, Κονταράτος 1, Λοΐζος 1, Ντόκα 9 (1), Πατσίλης 4.

ΑΟ ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ (Λευτ. Λαζαρίνος): Κοπανιτσάνος 6, Γλύκας, Κολσούζογλου Κ. 20, Νταβελάκης 2, Πλούμπι, Μόρκος 13, Κάπελλας, Κωνσταντίνου 3, Καλογερόπουλος, Βαμβακούσης 8, Βαρθαλίτης, Τομαής 3 (1).

vat_aukyujtreewd_1e347.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares