Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 02:11

Πήραν …άριστα στην Πάρο για το φάιναλ φορ του παιδικού

Άριστα...10 πήρε το παιδικό φάιναλ φορ που διοργάνωσε στο κλειστό της Μάρπησσας η ΕΣΚ Κυκλάδων σε συνεργασία με τον Περιφέρεια Νοτίου Αιγίου και του δήμου Πάρου το διάστημα 12/13 Απριλίου του 2019. Ένα από τα καλύτερα φάιναλ φορ, στην ιστορία του τοπικού μπάσκετ διεξήχθη στην “καρδιά” των Κυκλάδων!

56962112_2300075133595930_5833786303572869120_o_675df.jpg

Με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, οι άνθρωποι του συλλόγου του ΑΟ Πάρου έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους, προκειμένου όλες οι ομάδες που συμμετείχαν, ο ΑΟ Ερμούπολης, ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” και ο Περιστεριώνας Τήνου να φύγουν απόλυτα ικανοποιημένες από την άριστη φιλοξενία. Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν στην Πάρο ένιωσαν την εγκαρδιότητα, αλλά και το νέο άνεμο αισιοδοξίας που πνέει πλέον στο σωματείο του νησιού.

DSC_0341kiuytrert_10177.jpg

Όσοι βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο και παρακολούθησαν τα παιχνίδια, έχουν να λένε για την άψογη διοργάνωση. Οι άνθρωποι του ΑΟΠ φρόντισαν να διαφημίσουν πολύ τη διοργάνωση και πραγματικά έτρεξαν πολύ προκειμένου ο κόσμος να ευχαριστηθεί μπάσκετ και θέαμα.

Χωρίς υπερβολή τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου και όλοι όσοι βρίσκονται δίπλα αγωνιστικά τμήματα υποδομής, έχουν οργανωθεί σε σημαντικό βαθμό, κάτι που φανερώνει τη δίψα των ανθρώπων της ομάδας για ένα λαμπρό μέλλον στο άθλημα.

DSC_0483_d5401.jpg

Ο ΑΟ Πάρου δείχνει ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει τις επόμενες χρονιές, έχει οργανωθεί σημαντικά και είναι φανερό από τον τρόπο διεξαγωγής του φάιναλ φορ, ότι κάτι σημαντικό έχει αλλάξει προς το καλύτερο στο κυκλαδίτικο σωματείο. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι σε όλα τα παιχνίδια υπήρξε παρουσίαση των ομάδων, ενώ όλος ο κόσμος φορούσε συλλεκτικά κασκόλ που ετοίμασε η διοίκηση του συλλόγου. Ο αντιπρόεδρος του ΑΟΠ Αντώνης Λάμπρου, οι έφοροι Άκης Αλιπράντης, Δημήτρης Βεντούρης, οι προπονητές Θοδωρής Καζακίδης, Σταύρος Βλάχος και τα υπόλοιπα μέλη του σωματείου για αρκετές ημέρες …έτρεχαν ασταμάτητα για να μπορέσει να στεφθεί με επιτυχία η διοργάνωση και έχουμε εντύπωση ότι τα κατάφεραν!

Ενδεικτικό του κλίματος που επικράτησε το διήμερο αυτό, το τραπέζι που παρέθεσε σε κοσμικό εστιατόριο της Παροικιάς το βράδυ του Σαββάτου, η ΚΔΕΠΑ Πάρου και φυσικά επιμελήθηκε ο πρόεδρος της αθλητικής επιτροπής, κ. Στέλιος Μπόνης, ο οποίος επιτελεί σπουδαίο έργο τα τελευταία χρόνια στο νησί, με το μεράκι του για την ανάπτυξη του αθλητισμού να είναι αστείρευτο.

DSC_0358_4e965.jpg

Όλα τα μέλη των ομάδων, νικητών και ηττημένων, διασκέδασαν, ενώ οι νεαροί αθλητές είχαν γίνει όλοι ένα. Στο ίδιο τραπέζι οι προπονητές όλων των συμμετεχόντων ομάδων, ενώ στο ακριβώς απέναντι μαζί καθόντουσαν ο πρόεδρος της ΕΣΚ Κυκλάδων Λώρης Σαλάχας μετά της συζύγου του, η πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Αττικής Τάνια Μερίκα, ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Αττικής Τάσος Αναστασόπουλος και οι διαιτητές που σφύριξαν τον μικρό και μεγάλο τελικό του φάιναλ φορ, οι Λεωνίδας Σκούτας, Γιώργος Σέλληνας και Κωνσταντίνος Παπαδημητρόπουλος.

DSC_0535_23543.jpg

Από τη γιορτή αυτή δεν μπορούσε να λείψει και το “SportCyclades” με τους δημοσιογράφους που κάλυψαν την τελική φάση του θεσμού, τον Σπύρο Μάκαρη, τον Χρήστο Σαρρή και τον άρτι αφιχθέντα από την Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά.

DSC_0539uyiopoi_3331d.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares