Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 01:17

Στη “μάχη” του πανελληνίου μπάσκετ εφήβων ο Περιστεριώνας Τήνου

Και το ταξίδι συνεχίζεται για τον Περιστεριώνα, τον πρωταθλητή της ΕΣΚ Κυκλάδων στην κατηγορία των εφήβων… Έπειτα από 14 ημέρες από την κατάκτηση του τροπαίου στο φάιναλ φορ της Τήνου και τη νίκη στον μεγάλο τελικό επί της ΑΕ Σαντορίνης, οι νεαροί αθλητές του συλλόγου της Τήνου είναι έτοιμοι να ριχθούν στην μάχη της Β’ φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων.  

01_peristerionasadvbdsefsdqwr_1_d05bb.jpg

Οι παίκτες του Αντώνη Βιδάλη συμμετέχουν στον Γ’ όμιλο, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στο νεόδμητο κλειστό γυμναστήριο “Σοφία Μπεφόν” του Παλαιού Φαλήρου από το Σάββατο του Λαζάρου 20 Απριλίου ως τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου.

Εκτός του Περιστεριώνα που θα εκπροσωπήσει τις Κυκλάδες, στον όμιλο συμμετέχουν όλοι οι πρωταθλητές των νησιών. Ο πρωταθλητής ΕΚΑΣΚ, Κρήτης, ο ΑΟΝΑ Ηρόδοτος, πρωταθλητής ΤΕ Δωδεκανήσου, ο ΑΟ Κολοσσός Ρόδου, ο πρωταθλητής ΤΕ Λέσβου, ο ΕΓΣ Αίολος Μυτιλήνης και ο πρωταθλητής ΤΕ Χίου, οι ΑΟ Ίωνες Χίου. Η πρωταθλήτρια της ΤΕ Σάμου, η Αναγέννηση δεν δήλωσε συμμετοχή στους αγώνες.

_1b92b.jpg

Ο νικητής αυτού του τουρνουά, πέρα από τον άτυπο τίτλο του “πρωταθλητή των νησιών”, θα έχει το δικαίωμα συμμετοχής στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Ελευθερούπολη Καβάλας από 1 έως 5 Μαΐου και σε αυτή θα πάρουν μέρος ο Ολυμπιακός, το Περιστέρι και ο Άρης.

01_peristerionasadvbdsefsdqwr_2_2e723.jpg

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η προετοιμασία των Τηνιακών ολοκληρώθηκε την Πέμπτη και το μεσημέρι (2:35 μ.μ.) της  Παρασκευής θα αναχωρήσουν με το SuperFerry για το λιμάνι της Ραφήνας. Συνοδός της ομάδας θα είναι το μέλος της διοίκησης, η Αγγελική Λαμπροπούλου, ενώ στην αποστολή της ομάδας της Τήνου συμμετέχουν 12 αθλητές οι οποίοι είναι οι εξής: Μπινιάκου Μάριος, Παγανέλης Νίκος, Καμπέρι Ίλβι, Σπεντζάρης Γιάννης, Τζες Γιάννης, Μπον Νίκος, Ανταλής Νίκος, Πετρόπουλος Γιώργος, Πόντης Γιώργος, Χατζίρης Στέλιος, Μαρκουΐζος Νίκος και Τριαντάφυλλος Νικόλας.

01_peristerionasadvbdsefsdqwr_3_8c70c.jpg

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΙΔΑΛΗΣ: ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ…

Αναφερόμενος στη συμμετοχή της ομάδας του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα των εφήβων, ο προπονητής του Περιστεριώνα, ο Αντώνης Βιδάλης μίλησε στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας από την Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευλογημένοι που έχουμε την δυνατότητα μετά τις κατακτήσεις των πρωταθλημάτων στις Κυκλάδων να συμμετέχουμε και στους πανελλήνιους προκριματικούς αγώνες των αντίστοιχων πρωταθλημάτων», δήλωσε αρχικά ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε: « Είναι μία μεγάλη και επιπλέον εμπειρία για τα παιδιά που θέλουμε να την ζήσουμε και περιμένουμε με αγωνία την συμμετοχή μας! Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια μας και να ολοκληρώσουμε χωρίς τραυματισμούς…».

01_peristerionasadvbdsefsdqwr_4_9fff0.jpg

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το πρόγραμμα των αγώνων, όπως δημοσιεύτηκε από την ΕΟΚ, έχει ως εξής:

Σάββατο του Λαζάρου 20 Απριλίου

17:00 Περιστεριώνας-Κολοσσός Ρ., 19:00 Ηρόδοτος-Ίωνες, Ρεπό Αίολος Μυτιλήνης.

Κυριακή των Βαΐων 21 Απριλίου

16:00 Ίωνες-Περιστεριώνας, 18:00 Κολοσσός Ρ.-Αίολος Μυτιλήνης, Ρεπό: Ηρόδοτος.

Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου

14:00 Αίολος Μυτιλήνης-Ίωνες, 16:00 Περιστεριώνας-Ηρόδοτος, Ρεπό: Κολοσσός Ρόδου.

Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου

12:00 Ηρόδοτος-Αίολος Μυτιλήνης, 14:00 Ίωνες-Κολοσσός Ρ., Ρεπό: Περιστεριώνας.

Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου

10:00 Αίολος Μυτιλήνης-Περιστεριώνας, 12:00 Κολοσσός Ρ.-Ηρόδοτος, Ρεπό: Ίωνες.

01_peristerionasadvbdsefsdqwr_5_45192.jpg

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Οι αγώνες, που θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο “Σοφία Μπεφόν” από τις 20 έως και τις 24 Απριλίου, θα μεταδοθούν ζωντανά από το telesport.gr (Κανάλι Live 1), οπότε και οι Τηνιακοί φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν απευθείας την προσπάθεια των εφήβων του Περιστεριώνα για την πρόκριση στο final-6.

Στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου δεν θα μπορούσε να λείψει και το “SportCyclades” που θα μεταφέρει καθημερινά τα ρεπορτάζ των αγώνων των πρωταθλητών Κυκλάδων υπό την επιμέλεια του συνεργάτη μας στην Αθήνα, του Ιωάννη Νοταρά.

01_peristerionasadvbdsefsdqwr_6_1ab86.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares