Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 21:22

Υποβλήθηκε σε επιτυχή επέμβαση ο Τζώρτζης Ανδριώτης

Δεν απέφυγε εν τέλει το νυστέρι ο Τζώρτζης Ανδριώτης. Ο νεαρός άσος του Περιστεριώνα Τήνου, πέρασε το πρωί της Τετάρτης την πόρτα του χειρουργείου, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση για block γόνατος, ρήξη έσω και έξω μηνίσκου και χόνδρινης βλάβης γόνατος από τον ορθοπεδικό της ομάδας, τον κ. Πάνο Κοντοβαζαινίτη  ορθοπεδικό χειρουργό διδάκτωρ ιατρικής σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η επέμβαση που έγινε στο “Doctors hospital” στην Αθήνα, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ο νεαρός άσος των πρωταθλητών Κυκλάδων πήρε εξιτήριο την Πέμπτη το πρωί, όπου το απόγευμα της ίδιας ημέρας επέστρεψε στην Τήνο.

Ο Ανδριώτης, ο οποίος τραυματίστηκε σε μία διεκδίκηση της μπάλας στον ημιτελικό του φάιναλ φορ του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων κόντρα στον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα (12,13/4) στην Πάρο και τόσο οι συμπαίκτες του, όσο και ο προπονητής του, ο Αντώνης Βιδάλης του αφιέρωσαν το πρωτάθλημα που πήραν το βράδυ του Σαββάτου (σ.σ. στην φωτογραφία ο Ανδριώτης εμφανίζεται την ώρα της απονομής των μεταλλίων με τον δήμαρχο Πάρου, τον Μάρκο Κωβαίο), δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες του Περιστεριώνα στους αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν τον Ιούνιο στην Αθήνα.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Περιστεριώνα μέσω της επίσημης σελίδας της τηνιακής ομάδας, στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης εύχονται στον Ανδριώτη, ταχεία ανάρρωση και το συντομότερο να επιστρέψει στα γήπεδα. Χαρακτηριστικά αναφέρουν:

«Ο αθλητισμός έχει ευχάριστες στιγμές αλλά έχει και ανηφοριές. Τελικά ο τραυματισμός του αθλητή μας Τζώρτζη Ανδριώτη αποδείχτηκε αρκετά σοβαρός και σήμερα χειρουργήθηκε στο γόνατο. Ευχόμαστε όλοι από καρδιάς η Παναγία να είναι βοηθός στην ανάρρωση του και το συντομότερο να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός στα γήπεδα φορώντας ξανά τη φανέλα του Περιστεριώνα.

Τζώρτζη σε περιμένουμε.

ΤΑΚ Περιστεριώνας - Μια ομάδα - Μια οικογένεια».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares