Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 14:44

Ο Άρης Σύρου για τη τελετή λήξης [pics]

Η γιορτή του Άρη Σύρου για τη λήξη της σεζόν για τις ακαδημίες του συλλόγου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, πράγμα που αποτυπώθηκε στο ρεπορτάζ του sportcyclades.gr που βρέθηκε στο κλειστό του ΑΚΔΕ και κάλυψε το γεγονός.

Μέσω δελτίο τύπου ο Άρης Σύρου έγραψε για την εκδήλωση:

Με την καθιερωμένη τελετή λήξης έπεσε, το Σάββατο 8 Ιουνίου, η αυλαία της φετινής σεζόν για τις Ακαδημίες του Άρη Σύρου.

Τα παιδιά των τμημάτων μίνι και προ-μίνι έπαιξαν τους τελικούς του εσωτερικού τουρνουά που διοργανώθηκε για 5η χρονιά και στη συνέχεια όλοι μαζί γιόρτασαν αγκαλιασμένοι την ολοκλήρωση των φετινών τους υποχρεώσεων, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο.

Παράλληλα όμως, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του ανδρικού τμήματος, τον Ibaka Diallo, ο οποίος αποδείχθηκε πιο... παιδί από όλους, καθώς πέραν απ' ότι πραγματοποίησε τις απονομές των κυπέλλων και των αναμνηστικών μεταλλίων, έπαιξε για αρκετή ώρα με τους μικρούς αθλητές, δείχνοντας και δείγματα του ταλέντου και των ικανοτήτων του.

Γονείς και αθλητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους προπονητές και τον υπεύθυνο των ακαδημιών, όπου ενημερώθηκαν πλήρως για όλα τα θέματα και αποκόμισαν χρήσιμες συμβουλές αναφορικά με την σχέση γονιού-παιδιού στον αθλητισμό.

Η εκδήλωση του Σαββάτου όμως περιελάμβανε και μία βράβευση που δείχνει ότι η τωρινή διοίκηση δεν ξεχνά το ένδοξο παρελθόν του συλλόγου. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος Αντώνης Βαρθαλίτης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Κώστα Συριανό που επί σειρά ετών φόρεσε την φανέλα του συλλόγου και ήταν από τους πρωτεργάτες της ιστορικής ανόδου στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της ΕΣΚ Κυκλάδων Λώρης Σαλάχας, τον οποίο η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά.

 

akadimies-ari-liksi1_3afba.jpg

akadimies-ari-liksi-vraveusi-syrianou_e9cdf.jpg

akadimies-ari-liksi-vraveusi-paidiko_5954d.jpg3

 

akadimies-ari-liksi5_4fc21.jpg

 

akadimies-ari-liksi4_367f5.jpg

akadimies-ari-liksi3_a8cb3.jpg

akadimies-ari-liksi2_3555d.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares