Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2011 09:24

Νίκη με εκλογές για τον Περιστεριώνα

paides_pareisteriwnas-aris_2011

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η εφηβική ομάδα του Περιστεριώνα για το αντίστοιχο πρωτάθλημα που διοργανώνει η Ε.Σ.Κ.Κυκλάδων .

{div float:right}{/div}Φιλοξένησε, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και ώρα 12:45, στο ανοιχτό δημοτικό γήπεδο μπάσκετ τον Άρη Σύρου και τον κέρδισε σχετικά εύκολα με σκορ 60-31. Για την ομάδα της Τήνου αγωνίστηκαν οι Κοκαβέσι Σέρτζιο  (10 πόντοι) ,Φανερός Γιάννης (8 πόντοι), Απέργης Αντώνης, Απέργης Νίκος (4 πόντοι), Αλικάρης Γιώργος (1 πόντος) ,Γκέργκο Κώστας (13 πόντοι),  Νούνκα Ηλίας (18 πόντοι) ,Βελαλόπουλος Αλέξανδρος ,Τζανουλίνος Παναγιώτης (2 πόντοι) , Αλβέρτης Σίμος , Αλικάρης Πέτρος, Παγανής Γιάννης (4 πόντοι) . Επιμέρους σκορ δεκαλέπτων: 21-08, 13-05, 17-10, 09-08.

Αποτελέσματα Εκλογών, ανάδειξη νέου Δ.Σ.{div float:right}{/div}

Με πρωτοφανή, για τα μέχρι σήμερα δεδομένα, προσέλευση ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του σωματείου Τ.Α.Κ. Περιστεριώνας που έλαβαν χώρα σήμερα Κυριακή 4 Δεκεμβρίου του 2011 και ώρες 10:30-13:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού δημαρχιακού μεγάρου επί της οδού Μεγαλόχαρης. Συνολικά ψήφισαν 80 άτομα – μέλη και κατά σειρά προτίμησης εκλέχθηκαν οι ακόλουθοι:  Βέρσαλης Εμμανουήλ του Αποστόλου, Μαραγκός Νικόλαος του Αντωνίου, Χατζίρης Αλέξανδρος του Νικολάου, Διαμαντόπουλος Δημήτριος του Αδαμαντίου, Βιδάλης Ματθαίος του Νικολάου,  Ανταλής Αμβρόσιος του Ευαγγέλου, Σπηλιόπουλος Νικόλαος του Αναστασίου, Κουμαριανός Ιωάννης του Μάρκου και Σανταμούρης Μιχαήλ του Γεωργίου. Αναπληρωματικά μέλη εκλέχτηκαν οι Βιδάλης Ματθαίος του Μάρκου και Βιδάλης Γεώργιος του Νικολάου. Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας για την στήριξή τους που μας δίνει κίνητρο και ώθηση να παλέψουμε για την παροχή των καλύτερων συνθηκών άθλησης και καλλιέργιας της καλαθόσφαιρας στο νησί μας. Ευχαριστούμε και τον δήμο Τήνου για την ευγενική παραχώρηση της χρήσης της αίθουσας συνεδριάσεων.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares