Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 23:45

Με το #20 το καλό και στη Γ' εθνική ο ΑΠΑΣ

Ο Μάριος Ονάσογλου θα προσφέρει για μία ακόμη χρονιά τις… υπηρεσίες του στον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια.

Ο σύλλογος της ορεινής Νάξου κράτησε το ναξιώτη γκαρντ στις τάξεις της, ποντάροντας πολλά στην εμπειρία του και την έφεσή του στο επιθετικό παιχνίδι. Εκτός από τις μπασκετικές του ικανότητες ως αθλητής, έχει διατελέσει και προπονητής του ανδρικού τμήματος των ορεινών όταν κάθισε πρόπερσι στην άκρη του πάγκου λόγω της τιμωρίας του Θοδωρή Μαμμου, όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα με ανατροπή στις νίκες επί του Πανναξιακού.

Την περσινή περίοδο ήταν προπονητής των κορασίδων και των γυναικών, ενώ όσοι αναφέρονται για το #20 του ΑΠΑΣ όλοι στη Νάξο μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον εξαίσιο χαρακτήρα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμφωνία ανανέωσης επήλθε παρουσία του αδελφού του Μάριου, Γιώργου Ονάσογλου (σ.σ. βλέπε φωτο), ο οποίος είναι μέλος της διοίκησης του ΑΠΑΣ τα Φανάρια και της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Η ανακοίνωση του ΑΠΑΣ τα Φανάρια:

«Το Δ.Σ του ΑΠ.Α.Σ "Τα Φανάρια" βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με το Μάριο Ονάσογλου!
Ο Ναξιώτης shooting guard έχει σπουδάσει γυμναστής με ειδικότητα καλαθοσφαίρισης και έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως Φιλαθλητικός Νάξου, Πανναξιακός Α.Ο.Ν, Τρεις Αστέρες, Θρακομακεδόνες, Ένωση Νέας Περάμου, Πολυκράτης Σάμου και Προοδευτική Πειραιά, διαθέτοντας τις ικανότητες και την εμπειρία να δώσει πολλές λύσεις και τη νέα σεζόν στη Γ' Εθνική κατηγορία!».

*Στη φωτογραφία ο Μάριος Ονάσογλου με τον συνεργάτη μας στη Αθήνα Γιάννη Νοταρά, που καλύπτει επί σειρά ετών το ρεπορτάζ του ΑΠΑΣ τα Φανάρια και τον ακολουθούσε σχεδόν σε όλα του τα παιχνίδια επί αθηναϊκού εδάφους.

36026155_2160574620853797_2735092464661561344_n_273d3.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares