Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 23:34

Φιλικά, επίσημα ματς και χορός για τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”

“Γεμάτο” από υποχρεώσεις αγωνιστικές και μη θα είναι το επόμενο διάστημα για τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”.

Αρχή ήτο τα τρία φιλικά προετοιμασίας του ανδρικού τμήματος που θα δώσει επί αθηναϊκού εδάφους από την Παρασκευή 27 του μήνα έως και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, η ομάδα της ορεινής Νάξου θα αντιμετωπίσει το Πικέρμι (27/9), το Κορωπί (28/9) και τον Πορφύρα Καλλίπολης (29/9).

Οι πρωταθλητές Κυκλάδων την Πέμπτη το απόγευμα (5:00 μ.μ.) θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου, πριν αναχωρήσουν για την πρωτεύουσα την επομένη το πρωί. Το κλίμα στις τάξεις των Απεραθειτών είναι πολύ καλό και φαίνεται πως κάτι καλό …κτίζεται εν όψει της παρθενικής εμφάνισης στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Ο Θοδωρής Αλμπάνης μαζί με τον συνεργάτη του, τον Παναγιώτη Αθανασιάδη δουλεύουν τόσο στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, όσο και στην τακτική. Το ευχάριστο για τον Βορειοελλαδίτη προπονητή είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Μοναδικός απών από τα φιλικά της Αθήνας θα είναι ο Παναγιώτης Αθανασιάδης. Ο έμπειρος τεχνικός, θα μεταβεί στη Σαντορίνη το σαββατοκύριακο, καθώς τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής του ΑΠΑΣ, το παιδικό και το εφηβικό κοντράρονται απέναντι στην τοπική ΑΕ Σαντορίνης. Δύο παιχνίδια με ιδιαίτερη σημασία, καθώς δεν είναι μόνο το βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά και το γεγονός πως στον δρόμο των Φαναρίων θα βρεθεί ο τέως προπονητής του συλλόγου, ο Θοδωρής Μάμμος που ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις στα τρία χρόνια παρουσίας του στη Νάξο.

Τελευταία …υποχρέωση για τους “ορεινούς” είναι καθαρά εξωαγωνιστική. Πρόκειται για τον πρώτο χορό της χρονιάς, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου. Στην Αγία Άννα, στην «Γοργόνα» με τους Ματθαίο Γιαννούλη, Γιώργο Σιδερή, Βασιλική Κατερίνη, Κατερίνα Αυγερινού και Νίκο Κονιτόπουλο (λαούτο).

69865530_620445928361395_5155443592658944000_n_63ceb.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares