Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 23:13

Δελαπάσχος αντί Σκόρδου στο ανδρικό του ΑΟ Μυκόνου

Ένας νέος προπονητής αναλαμβάνει τις τύχες του ανδρικού τμήματος μπάσκετ του ΑΟ Μυκόνου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου για το πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Ουσιαστικά πρόκειται για έναν γνώριμο του συλλόγου και του νησιού, καθώς αυτός είναι ο Θανάσης Δελαπάσχος, ο οποίος είναι προπονητής και στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής της Άνω Μερά.

Ο εν λόγω προπονητής έχει πιάσει ήδη δουλειά, ενώ σε ό,τι αφορά τον Γιώργο Σκόρδο, αυτός θα παραμείνει στο σωματείο του νησιού των ανέμων, αλλά θα εκτελεί χρέη προπονητή στο εφηβικό και στο παιδικό τμήμα, όπως συνέβη στους πρόσφατους αγώνες που ξεκίνησαν τη φετινή σεζόν.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες οι διοικούντες τον κυκλαδίτικο σύλλογο κοιτάζουν να ενισχυθούν με ποιοτικούς παίκτες εν όψει της νέας σεζόν και της επικείμενης μετακίνησής στο νέο κλειστό γήπεδο που θα είναι έτοιμο εκτός απροόπτου στις αρχές του νέου έτους.

Όπως προαναφέραμε σε παλιότερο ρεπορτάζ, υπήρχε ενδιαφέρον για τον πρώην σέντερ του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” και νυν του ΑΟ Ακράτα, τον Γιάννη Γιαννούλη, αλλά η περίπτωσή του δεν ευδοκίμησε.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares