Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2019 21:01

Σφύριξε εξαιρετικά ο Μάκης Μαρουδιάς στην Α2 γυναικών

Ο Μάκης Μαρουδιάς ήταν ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα στην Αγία Παρασκευή και στον Αιγέα Χίου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 γυναικών που βρήκε νικήτρια την αθηναϊκή ομάδα με το ευρύ σκορ 74-40 την Κυριακή 3 Νοεμβρίου.

Ο Συριανός ρέφερι του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων τα πήγε πολύ καλά σύμφωνα με τον κομισάριο του ματς. Στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, ήταν μέσα σε όλες τις δύσκολες φάσεις, ωστόσο στο μόνο σημείο που στάθηκε ο κομισάριος ήταν στο πειθαρχικό κομμάτι.

Κι αυτό διότι σύμφωνα με τα λεγόμενά του θα έπρεπε να είχε επιβάλει λίγο παραπάνω την αυστηρότητά του στον προπονητή της ομάδας της Χίου, καθώς παρότι η ομάδα του ήταν πίσω στο σκορ με μεγάλη διαφορά σε όλη την διάρκεια του ματς, εκείνος συχνά έκανε παράπονα για σφυρίγματα που θεωρούσε πως δεν δόθηκαν και αδίκησαν τις αθλήτριές του.

Έτσι για ακόμη μία αγωνιστική στις εθνικές κατηγορίες, η διαιτησία των Κυκλάδων στάθηκε στο ύψος της, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως ότι ο πήχης έχει ήδη ανέβει πολύ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares