Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 22:29

Απέφυγε τα χειρότερα η Ελισάβετ Τριανταφύλλου του Περιστεριώνα Τήνου

Καρδιοχτύπησαν οι άνθρωποι του Περιστεριώνα με τον τραυματισμό που υπέστη η Ελισάβετ Τριανταφύλλου την Κυριακή (10/11) το απόγευμα στην αναμέτρηση της ομάδας με τον ΑΟ Άνδρου στο “Εμπειρίκιο” για το πρωτάθλημα των κορασίδων της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Ευτυχώς, όμως, για την ίδια, αλλά και για το σωματείο της Τήνου, η νεαρή αθλήτρια απέφυγε τα χειρότερα… Συγκεκριμένα, η Τριανταφύλλου, όπως έδειξε η ακτινογραφία που έκανε την Δευτέρα το μεσημέρι στο Κέντρο Υγείας του νησιού της Μεγαλόχαρης, έχει υποστεί ένα μικρό κάταγμα στο κόκαλο του δεξιού ποδιού κι όχι κάτι πιο σοβαρό.

Την προσεχή Παρασκευή θα την εξετάσει και ορθοπεδικός και θα φανεί ο χρόνος απουσίας της από τους αγωνιστικούς χώρους. Οι διοικούντες τον Περιστεριώνα πάντως δεν ξέχασαν μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης να ευχαριστήσουν δημόσια το σωματείο του ΑΟ Άνδρου και ιδιαίτερα τον προπονητή του, τον Κυριάκο Μουστάκα που μετέφερε την Τριανταφύλλου στο Κέντρο Υγείας Άνδρου, όταν εκείνη τραυματίστηκε τρία λεπτά πριν το τέλος της κυριακάτικης αναμέτρησης.

«Ευχαριστούμε την ομάδα του Α.Ο Άνδρου για τη φιλοξενία και ιδιαίτερα τον προπονητή κ. Κυριάκο Μουστάκα για τη βοήθεια του», αναφέρει χαρακτηριστικά η δημοσίευση.

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares