Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020 14:37

Πανναξιακός ΑΟΚ: Μένουμε σπίτι "Μια Γροθιά.. Μια Αγκαλιά.. Πανναξιακός!"

Μένουμε Σπίτι … γιατί νοιαζόμαστε για τους γύρω μας. Και περνάμε ποιοτικό χρόνο!

Εμείς σαν Πανναξιακός ΑΟΚ σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα με προτάσεις για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους. Παιχνίδια, Βιβλία, Ταινίες και άλλες προτάσεις θα αναρτούνται στη σελίδα μας καθημερινά.

Σε συνεργασία με ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ μπορείτε να βρείτε τίτλους σε έκπτωση αλλά και προτάσεις για επιτραπέζια, παιχνίδια και χειροτεχνίες!!!

 Απλά αναφέρετε το μότο μας! "Πανναξιακός ΑΟΚ- "Μια Γροθιά.. Μια Αγκαλιά..Πανναξιακός!"

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΑ (ηλικίες: 6+ ) του Armando Minuz από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, κολύμβηση, ποδόσφαιρο και πολλά ακόμη: μια εγκυκλοπαίδεια αφιερωμένη στα πιο διάσημα αθλήματα, για να μάθετε πώς και γιατί γεννήθηκαν, τους βασικούς κανόνες τους και τον απαραίτητο εξοπλισμό για το καθένα. Επιπλέον, γνωρίστε τους σπουδαιότερους πρωταθλητές όλων των εποχών: θαυμάστε τη δύναμη των παικτών του μπέιζμπολ, την ταχύτητα των αθλητών του στίβου, την επιδεξιότητα των παικτών του ράγκμπι, την ευλυγισία των αθλητών της ενόργανης και άλλα πολλά.

Ένα διασκεδαστικό βιβλίο για νέους αθλητές αλλά και για εκείνους που απλώς θαυμάζουν τα αθλήματα, με υπέροχη εικονογράφηση και συναρπαστικές πληροφορίες!

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ KOBE BRYANT (ηλικίες: 6+ ) του LAZENBY ROLAND από τις εκδόσεις Πολιτεία.

Οι μυριάδες των θαυμαστών τον θεωρούν αρτίστα. Χρυσοδάκτυλο. Περιπατητή των αιθέρων. Συλλέκτη τίτλων και πολύτιμων μετάλλων. Οι αμφισβητίες τον βάφτισαν "Showboat", φιγουρατζή. Ορισμένοι από αυτούς, όπως ο Σακίλ Ο'Νηλ, μοιράστηκαν μαζί του ένα αποδυτήριο. Άλλοι βλέπουν στο πρόσωπό του έναν μπασκετμπολίστα που νοιάζεται περισσότερο για τον εαυτό του παρά για την ομάδα.
Η απάντηση του Κόμπι Μπράιαντ κρύβεται στην τροπαιοθήκη του. Πέντε πρωταθλήματα. Ένα έπαθλο MVP. Δεκαοχτώ All-Star Game. Δύο χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια. Αμέτρητα ρεκόρ στο σκοράρισμα. Εκκωφαντικές στιγμές που μπορούν να γεμίσουν συλλογές ολόκληρες με highlights. Και μία ζωή σαν παραμύθι, όχι πάντοτε ευχάριστο, όχι πάντοτε κατάλληλο για μικρά παιδιά. Ορισμένες φορές ο ήλιος χάνεται, στον πλανήτη του Κόμπι Μπράιαντ.
Το βιογραφικό του δεν έχει μόνο θαύματα, αλλά και τραύματα. Ο θρόνος του είναι μονοθέσιος και δεν χωράει άλλους. Παιδάκι στους δρόμους της Φιλαντέλφια, έφηβος στην Ιταλία, άνδρας στα λαμπερά φώτα του NBA, σύζυγος και πατέρας τώρα που οι προβολείς έσβησαν, ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν και παραμένει μία κατηγορία μόνος του.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares