Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2012 22:11

(Ανδρών) Καθαρή νίκη από τα Φανάρια επί του Άτλαντα στο ΔΑΠΠΟΣ

andron-altanta-paniwnios-2011

Στο κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ το Σαββάτο 04/02/2012 στις 19:00 η ομάδα του Άτλαντα στο Αντρικό υποδέχτηκε την ομάδα από την Νάξο ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης της ΕΣΚΚ. Η ομάδα του Άτλαντα ηττήθηκε με 59 - 79.

Η ομάδα του Κώστα Αξιώτη μπήκε μουδιασμένη στην 1η περίοδο και με αρκετά λάθη στην άμυνα της έδωσε την ευκαιρία στα Φανάρια να προηγηθούν στο τέλος τις περιόδου με 16 - 23.
Στην 2η περίοδο ο Άτλαντας ανέβασε κάπως την απόδοση του βελτίωσε την επίθεση του όμως στην άμυνα δεν κατάφερε όπως θα ήθελε ο προπονητής του να περιορίσει την ευστοχία στα σουτ εντός παιδιάς των παικτών της Νάξου και βρέθηκε στο ημίχρονο πίσω στο σκορ με 33 - 39.
Η 3η περίοδος ανήκει στην ομάδα του ΑΠΑΣ που με πολύ καλή άμυνα και επιθετική λειτουργία περιόρισε την ομάδα του Άτλαντα που κατάφερε να πετύχει μόλις 11 πόντους και να βάλει 22 πόντους στο αντίπαλο καλάθι και να αυξάνει την διαφορά υπέρ της με 44 - 61.
Η 4η και τελευταία περίοδος, όπου προσπάθησε ο Άτλαντας κυρίως με τον καλύτερο της παίκτη στο παιχνίδι τον Κομνηνό, αλλά μόνος του δεν μπορούσε να γυρίσει το παιχνίδι της ομάδας του ενάντια σε ένα πολύ καλό και δουλεμένο σύνολο παικτών όπως ήταν αυτό της ομάδας από την Νάξο ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια, με το τελικό σκόρ να καταλήγει με μεγάλη νίκη και το ροζ φύλλο του αγώνα να πηγαίνει στα ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια απέναντι στο Άτλαντα με 59 - 79.
Καλύτεροι παίκτες σε αυτό το παιχνίδι από τον Άτλαντα ο Κομνηνός σε 17 πόντους - Κυριάκος 15 πόντους. Από τα ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια ο Χάρος Ν με 14 πόντους - 17 πόντους Χάρος Γ - 14 πόντους Ματσούκας Π.
Παρακολουθήσαμε ένα ωραίο και δυνατό σε ποιότητα παιχνίδι με τις δύο ομάδες να διαγωνίζονται σε αθλητικά πλαίσια για την νίκη, πολλά μπράβο και στις δύο ομάδες. Να σημειώσουμε ότι ήταν αρκετός ο κόσμος στις κερκίδες στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ που παρακολούθησε το παιχνίδι και χειροκρότησε τις προσπάθειες των ομάδων.

ΑΤΛΑΝΤΑΣ.:
ΔΑΛΜΥΡΑΣ Ν, ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α, ΡΕΤΖΙΝΟ, ΚΟΜΝΗΜΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ Κ, ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ Χ (C), ΧΟΥΛΙΟΥΜΗΣ Φ, ΑΡΓΥΡΟΣ Ε, ΒΕΛΛΙΚΗΣ Κ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.: ΑΞΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ


ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΝΑΞΟΥ.:
ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΙΤΗΣ Ε, ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ Δ (C), ΚΩΤΣΟΣ Ι, ΓΟΛΗΣ Σ, ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ Δ, ΟΝΑΣΟΓΛΟΥ Γ, ΜΑΝΟΣ Ν, ΒΑΛΕΤΤΑΣ Κ, ΧΑΡΟΣ Γ,
ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ Π, ΧΑΡΟΣ Ν, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.: ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ - ΠΑΝΤΖΙΑΡΙΔΗΣ Σ.
ΚΡΙΤΕΣ.: ΞΑΓΟΡΑΡΗ - ΧΑΙΡΕΤΗ - ΜΕΡΤΗΣ

 

William Hill Sports

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares