Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2012 22:27

Παίδων: Νίκη για τα Φανάρια επί του Πανιωνίου στο ΔΑΠΠΟΣ (vds)

paides-panionios-fanaria

Την Κυριακή 05/02/2012 στις 10:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ πραγματοποιήθηκε ο αγώνας των Παίδων του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης της ΕΣΣΚ με αντίπαλες ομάδες τον Πανιώνιο Σαντορίνης και την ομάδα ΑΠΑΣ ΤΑ Φανάρια Νάξου με σκορ 18 - 56.

Στην 1η περίοδο ο Πανιώνιος πέτυχε γρήγορα 4 συνεχόμενους πόντους αλλά μετά από αυτό η ομάδα των Φαναριών αντέδρασε γρήγορα έκλεισε καλά την άμυνα της και σε συνδυασμό με την αστοχία στα σουτ από τους παίκτες του Πανιωνίου κατάφερε και πήρε στο κλείσιμο τις περιόδου μια διαφορά 04 - 14 τα Φανάρια.
Η 2η περίοδος ξεκίνησε με την προσπάθεια των παιδιά του Πανιωνίου να μειώσουν το κατά τους σκορ αλλά η λανθασμένες πάσες τους, τα άστοχα σουτ και τα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ στην άμυνα τους έδωσαν ακόμα περισσότερο την ευκαιρία στους παίκτες του Χάρου Νίκου να μεγαλώσουν την υπέρ τους διαφορά κλείνοντας το ημίχρονο με 10 - 26.
Στην 3η περίοδο η ομάδα του Πρέκα Μήνα ήταν πολύ κακή σε αγωνιστικό επίπεδο και κατάφερε να πετύχει η ομάδα μόλις ένα καλάθι σε αυτήν την περίοδο και τα Φανάρια 12 πόντους να φέρνουν το σκορ στο 12 - 41.
Η 4η περίοδος τα Φανάρια συνέχισαν να παίζουν καλά και να εκμεταλλεύονται (απειρία αγώνων) τα λάθη του αντίπαλο τους και να επιτρέπουν στο Πανιώνιο στο τελείωμα του παιχνιδιού να πετυχαίνει 6 πόντους και η ομάδα της Νάξου υπέρ της άλλους 15 πόντους και να κερδίζει άνετα το ροζ φύλλο του αγώνα με 18 - 56.
Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά του Πανιωνίου που πραγματικά προσπάθησαν πάρα πολύ αλλά τους έλλειπε η εμπειρία από παιχνίδια και πολλά μπράβο στα παιδιά τις ομάδας τις Νάξου επίσης για την νίκη και για την προσπάθεια τους.

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.:
ΡΟΥΣΣΟΣ Α, ΓΚΟΥΦΑΣ Χ, ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΣ Ν, ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ Ι, ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ Μ, ΔΑΚΟΥΤΡΟΣ Γ, ΛΙΑΠΟΠΟΥΛΟΣ Ε, ΔΡΟΣΟΣ Ζ, ΜΑΡΚΟΖΑΝΝΕΣ Β,
ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Ρ, ΚΑΡΚΑΝΗΣ Β, ΑΡΓΥΡΟΣ Φ (C).

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.: ΠΡΕΚΑΣ ΜΗΝΑΣ

ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ.:
ΖΕΥΓΩΛΗΣ Σ (C), ΚΕΦΑΛΑΣ Ε, ΚΩΤΣΟΣ Σ, ΒΑΛΛΕΤΑΣ Ι, ΜΠΑΡΔΑΝΗΣ Ι, ΚΩΤΣΟΣ Ε, ΜΠΑΚΑΛΟΣ Ν, ΚΑΡΑΠΑΤΗΣ Δ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Ν.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.: ΧΑΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ.: ΚΑΣΑΠΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΚΡΙΤΕΣ.: ΞΑΓΟΡΑΡΗ - ΜΕΡΤΗΣ - ΧΑΙΡΕΤΗ

William Hill Sports

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares