Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 13:56

Μέγκι Τσούπα: Το καλό κλίμα οδήγησε στην επιτυχία την ΑΕ Σαντορίνης

Πανευτυχής για την κατάκτηση του τίτλου από τον Αθλητική Ένωση Σαντορίνης είναι η Μέγκι Τσούπα.

Ο νεαρή αθλήτρια του θηραϊκού συλλόγου και μία εκ των πρωταγωνιστών της κατάκτησης του γυναικείου πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ανέφερε στο “SportCyclades” ότι το καλό κλίμα που πάντα υπάρχει στην ομάδα οδήγησε στην επιτυχία και πως οι αθλήτριες πίστεψαν στις δυνάμεις τους και μέσα από σκληρή δουλειά έφτασαν στο τέλος της διαδρομής. 

«Αισθάνομαι κι εγώ και όλοι μας δικαιωμένοι, γιατί οι θυσίες μας έπιασαν τόπο», δήλωσε χαρακτηριστικά η σούτινγκ γκαρντ της ΑΕΣ και πρόσθεσε: «Θυσιάσαμε αρκετές ώρες μέσα στο γήπεδο, στερηθήκαμε στιγμές ξεκούρασης, στερηθήκαμε βόλτες με φίλους και παρέες, όλα για χάρη τής προπόνησης και των αγώνων. Αλλά άξιζε!!!».

tsoupa_2_d0a65.jpg

Ποιο θεωρεί η Τσούπα πως ήταν το κλειδί της φετινής επιτυχίας; «Το κλειδί τής επιτυχίας είναι το καταπληκτικό κλίμα πού υπάρχει στην ομάδα. Όλα τα κορίτσια συνέβαλαν σε αυτό ενθαρρύνοντας η μία την άλλη χωρίς γκρίνιες και "κλίκες"».

Όσο για το που αφιερώνει τον φετινό τίτλο; «Το αφιερώνω στην ομάδα μου, στον προπονητή μου, στην διοίκηση και σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας σε όλο αυτό και μας στήριξαν και στηρίζουν με τον τρόπο τους την προσπάθειά μας».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares