Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 14:08

“Ψηλώνει” με Δήμο Αγγελόπουλο ο Πανναξιακός ΑΟΚ

Μία ακόμη μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση στο κυκλαδίτικο μπάσκετ και μη, φαίνεται πως είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ο Πανναξιακός ΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “SportCyclades” ο Δήμος Αγγελόπουλος βρίσκεται πολύ κοντά στο σωματείο του νησιού της Αριάδνης και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα αυτό.

Ήδη στα μπασκετικά στέκια της Νάξου έχει διαρρεύσει πως ο 36χρονος (γεννημένος στις 24/3/1984) σέντερ (2μ.13εκ.) έχει συμφωνήσει προφορικά με τους ανθρώπους του Πανναξιακού κι όλα δείχνουν πως ο πρώην παίκτης του Παπάγου, όπου έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με Κορωπί, ΓΣ Λάρισας και Αγία Παρασκευή, από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων προσθέτοντας δύναμη και ύψος κοντά στη ρακέτα της ομάδας του Παναγιώτη Χατζηαυγουστίδη.

Έτσι, όλα συνηγορούν πως μετά από τρία χρόνια  ο Αγγελόπουλος τελικά θα φορέσει την φανέλα του Πανναξιακού που ήταν διακαής πόθος των τότε ανθρώπων του συλλόγου.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις οι “κυανόλευκοι” μετά την απόκτηση του Γιάννη Καραγκιολίδη βρίσκονται μία …ανάσα την μεταγραφή του Λεωνίδα Σκούταρη όπως έχει προαναφέρει το σάιτ μας από τις 5 Ιουλίου, ενώ βολιδοσκοπούν και την περίπτωση ενός πλέι μέικερ.

 aggelopoulos_2_0dbdc.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares