Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 18:46

Φιλανθρωπικός αγώνας Μπάσκετ στην Σύρο

AFISA FILAN AGONA

Οι Νέοι Παλαίμαχοι του Άρη Σύρου μαζί με τον Οργανισμό Πολιτισμού και Άθλησης Σύρου (Ο.Π.Α.Σ) διοργανώνουν το Σάββατο 31 Μαρτίου και ώρα 18:00, φιλικό φιλανθρωπικό αγώνα, μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο ¨Δημήτριος Βικέλας¨, με αντίπαλο τους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος!

William Hill Sports Είναι μια μεγάλη τιμή και χαρά όχι μόνο των Νέων Παλαιμάχων του Άρη Σύρου αλλά και της Σύρου που θα φιλοξενήσουν και θα παίξουν αγώνα με μεγάλα ονόματα που πέρασαν από την Εθνική Ελλάδος και έγραψαν ιστορία σε διεθνή επίπεδο.

Μερικά από τα σπουδαία πρόσωπα που θα δώσουν τον αγώνα απέναντι από τους Νέους Παλαίμαχους του Άρη Σύρου θα είναι και οι Πρέβελιτς, Ρετζιάς, Μπαλογιάννης, Κωνσταντινίδης, Γιανούλης, Μπουντούρης, Κορωνιός, Γαλακτερός, Σιγάλας, Λημνιάτης, Παπαδάκος, Αλβέρτης, Σιούτης, Ποδαράς, Καράγκουτης, Μποσγάνας, Σούλης, Μπακατσιάς, Τόλιος, Κορωναίος, Λιαδέλης και προπονητή τον μεγάλο Γιάννη Ιωαννίδη!

Όπως αντιλαμβάνεστε δεν πρόκειται για ένα απλό αγώνα μπάσκετ αλλά για έναν αγώνα αστέρων που θα έχουν την ευκαιρία να τους δούμε από κοντά για αυτόν τον φιλανθρωπικό σκοπό που θα έρθουν στο νησί.

Οι προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει με γενική είσοδο 5 ευρώ! Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα καταστήματα Χιώτης Μάρκετ (Χίου & Πετροκοκκίνου 17), Admiral Stores (Θυμάτων Σπερχειού 10) και Fair Play Sports (Σταματίου Πρωϊου). Επίσης μπορείτε και από τους υπεύθυνους των Νέων Παλαιμάχων του Άρη Σύρου. Λευτέρη Λαζαρίνο στο 6932486010, Αντώνη Βαρθαλίτη στο 6934810635 και Παναγιώτη Ιωσηφίδη στο 6948300376.

 

Γιάννης Σιγάλας

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares