Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 23:01

Δύο στα δύο με δίλεπτο ξέσπασμα για τους παίδες του ΑΟ Άνδρου κόντρα στον Άρη Σύρου

Ένα δίλεπτο πριν το τέλος του ημιχρόνου ήταν αρκετό ώστε ο ΑΟ Άνδρου να κάμψει την αντίσταση του Άρη Σύρου και να πάρει τη νίκη με σκορ 57-39 για το πρωτάθλημα παίδων της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Οι Ανδριώτες με αυτή τη νίκη, έκαναν το δύο στα δύο στο φετινό πρωτάθλημα, βρέθηκαν στην κορυφή του Α’ ομίλου έχοντας το απόλυτο και παράλληλα συνέχισαν το νικηφόρο ξεκίνημα του συλλόγου στις φετινές υποχρεώσεις τους στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΚ, καθώς μετρούν ήδη έξι νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις που έχουν δώσει έως σήμερα.

ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ ΑΡΗΣ ΠΑΙΔΕΣ 3

Από την άλλη πλευρά, οι νεαροί αθλητές του Λευτέρη Λαζαρίνου που γνώρισαν την δεύτερη ήττα τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις αν και αγωνίστηκαν με δύο απουσίες, αυτές του Κουτσού και του Αρώνη είχαν σαφώς βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου και έδειξαν πως έχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης.

Στα του ματς της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου, (σ.σ. το παιχνίδι ξεκίνησε 5:50 μ.μ. αντί για 5:15 μ.μ. που ήταν ορισμένο λόγω καθυστέρησης του πλοίου) νωθρά μπήκαν οι δύο ομάδες στο “Εμπειρίκειο” με τους γηπεδούχους και τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να βρουν ρυθμό παίζοντας ουσιαστικά κακό μπάσκετ. Δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, οι παίκτες του Κυριάκου Μουστάκα σοβαρεύτηκαν, έκλεψαν αρκετές φορές τη μπάλα και πήραν μία διαφορά ασφαλείας. Στην επανάληψη, με όπλο την πιεστική άμυνα οι Ανδριώτες κατάφεραν να διατηρήσουν την διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων κι έτσι έφτασαν στο ροζ φύλλο αγώνα.

ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ ΑΡΗΣ ΠΑΙΔΕΣ 2

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σαμοθράκης, Οικονόμου.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-10, 32-20 (ημίχρονο), 47-28, 57-39.

ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ (Κυρ. Μουστάκας): Βενέτης 8, Μπέλλο 31 (1), Μαρινάκης, Μαγουλάς 5, Γιαννακόπουλος, Βίλα 7, Βαρθολομαίος, Χέλμης 2, Μπάρδο 2, Μανάλης, Μέμα 2, Ζαΐμη.

ΕΑΟ ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ (Λ. Λαζαρίνος): Γλύκας, Κολσούζογλου 5, Πλούμπι 20, Χρυσαφίδης 2, Ανδρεαδάκης 4, Φρέρης, Πέτρου, Κόκκαλης, Καλογερόπουλος, Στρογγύλης 2, Βαρθαλίτης 6.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares