Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 12:41

Το μήνυμα του ΣΕΔΚΑΚ για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.

Αναλυτικά:

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η 8η Μαρτίου, είναι μια ημέρα με έντονο συμβολισμό.

Είναι μια ημέρα που έχει βαθιά τις ρίζες της στον αγώνα των γυναικών για καλύτερες συνθήκες εργασίας, ισότητα μεταξύ των φύλων, διεύρυνση του ρόλου και ίση εκπροσώπηση των γυναικών στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

Οι γυναίκες καθημερινά αποδεικνύουν ότι έχουν τη δύναμη και τις ικανότητες να πετύχουν πολλά, σε όλους τους τομείς, στην κοινωνία, στην επιστήμη, στις επιχειρήσεις, στην πολιτική, στον πολιτισμό στον αθλητισμό.

Αναμφισβήτητα έχουν γίνει πολλά θετικά βήματα. Σίγουρα, όμως, πρέπει να γίνουν ακόμα περισσότερα, ώστε οι γυναίκες να αποκτήσουν πλέον, όχι μόνο ισότητα, αλλά και τις συνθήκες εκείνες που θα βελτιώσουν την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική ζωή και την εργασία.

Η γυναίκα είναι η σύζυγός μας, είναι η κόρη μας, είναι η αδελφή μας, είναι η μητέρα μας, είναι η φίλη μας και καθημερινά βλέπουμε πώς αγωνίζεται με πείσμα και επιμονή για να τα βγάλει πέρα, για να προοδεύσει και να ανταποκριθεί στον πολλαπλό της ρόλο. Και αυτό οφείλουμε να το θυμόμαστε όχι μόνο σήμερα, αλλά κάθε μέρα.

Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares