Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 17:52

Στη “μάχη” του πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ οι πρωταθλητές Κυκλάδων, οι παίδες της ΑΕ Σαντορίνης

Και το ταξίδι συνεχίζεται για την ΑΕ Σαντορίνης, την πρωταθλήτρια της ΕΣΚ Κυκλάδων στην κατηγορία των παίδων. Έπειτα από έξι ημέρες από την κατάκτηση του τροπαίου στο κλειστό της Μάρπησσαςκαι τη νίκη στον τελικό επί του ΑΟ Άνδρου, οι νεαροί αθλητές της θηραϊκής ομάδας είναι έτοιμοι να ριχθούν στην μάχη της Β’ φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων. 

 

PAIDES PROTATHLITES

Οι παίκτες του Χάρη Πεταλωτή συμμετέχουν στον Γ’ όμιλο, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου στην Κυψέλη (Ευελπίδων 2 και Μαυρομματέων 26) από αύριο Σάββατο 17 Ιουλίου έως και την Δευτέρα 19 του μήνα.

Και γιατί λέμε μέχρι τις 19 κι όχι μέχρι τις 21 του μήνα όπως αρχικά είχε οριστεί; Καθώς δύο εκ των ομάδων που συμμετείχαν στον Γ’ όμιλο την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή αποχώρησαν. Μετά τον Ήφαιστο Λήμνου, αποχώρησε και η Αναγέννηση Σάμου, ενώ πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό πως και πως ένα εκ των φαβορί για την πρόκριση, ο Κολοσσός Ρόδου δεν θα παραστεί στους αγώνες στην Αθήνα, καθώς όπως ανακοίνωσε ο σύλλογο του σμαραγδένιου νησιού:

«Ο Α.Ο. Κολοσσός με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας σας ενημερώνει ότι αναβάλλει την παρουσία του στα προκριματικά του γ’ ομίλου για το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων λόγω ύπαρξης κρούσματος κορωνοϊού».

Έτσι, στον Γ' όμιλο θα συμμετέχουν μόνο το Ηράκλειο, ο Β.Α.Ο.Λ. Χίου και η Α.Ε. Σαντορίνης. Ο νικητής αυτού του τουρνουά, πέρα από τον άτυπο τίτλο του “πρωταθλητή των νησιών”, θα έχει το δικαίωμα συμμετοχής στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος σε γήπεδο που θα ανακοινώσει η ΕΟΚ από 24 έως 28 Ιουλίου και σε αυτή ήδη έχουν προκριθεί ο Ολυμπιακός Πειραιώς (ΕΣΚΑΝΑ), ο Εξάστερος (ΕΣΚΑ) και ο πρωταθλητής Θεσσαλονίκης. Τα υπόλοιπα τρία εισιτήρια θα πάρουν οι ομάδες που θα πρωτεύσουν στους τρεις ομίλους της Β’ φάσης.

Όλοι οι αγώνες του Γ’ ομίλου θα καλυφθούν τηλεοπτικά, μέσω Live Streaming, από το telesport.gr (Κανάλι Live 2), ενώ όπως είναι φυσικό επακόλουθο οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν χωρίς φιλάθλους και με το πρωτόκολλο covid_19 που εξέδωσε η ΕΟΚ.

AE SANTORINI AO ANDROU TELIKOS FASI

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η προετοιμασία των πρωταθλητών Κυκλάδων ολοκληρώθηκε την Πέμπτη και το μεσημέρι (12μ.) της Παρασκευής αναχώρησαν με το “WorldChampion Jet” για το λιμάνι του Πειραιά. Πέρα από τον προπονητή του τμήματος, τον Χάρη Πεταλωτή, την ομάδα συνοδεύει και ο άμεσος συνεργάτης του και προπονητής των κορασίδων, ο Άρης Αντιμισάρης. Η αποστολή των “κυανέρυθρων” είναι η εξής: Γεώργιος Στρίμπας, Ιορδάνης Γρηγοριάδης, Αουρέλ Γκιοπαλάι, Αλέξανδρος Διαμαντής, Αντώνιος Μαρκοζαννές, Μάριος Φωκιανός, Κωνσταντίνος Μαλολλάρι, Χάρης Μουρατίδης, Κωνσταντίνος Χάλαρης, Ηλίας Φύτρος, Κωνσταντίνος Φύτρος και Παναγιώτης Βαζαίος.

AE SANTORINI PAIDES TIME TELIKOS

ΧΑΡΗΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ…

Αναφερόμενος στη συμμετοχή της ομάδας του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα των παίδων, ο προπονητής της ΑΕΣ, ο Χάρης Πεταλωτής μίλησε στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας από την Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά.

«Μετά από μία δύσκολη χρονιά για όλους κατορθώσαμε να στεφθούμε πρωταθλητές Κυκλάδων δίκαια. Τώρα ήρθε η ώρα της συμμετοχής μας στο πανελλήνιο στην Αθήνα. Διοίκηση και γονείς είναι κοντά μας κι έτσι θα γευτούμε αυτή τη χαρά αποκομίζοντας όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε από την συμμετοχή μας αυτή. Μόνο κέρδος μπορούμε να έχουμε παίζοντας με δυνατούς αντιπάλους χωρίς άγχος, αλλά με σοβαρότητα και συγκέντρωση όπως σε όλα μας τα παιχνίδια μέχρι τώρα. Σχεδόν οι μισοί παίκτες παίζουν και του χρόνου στο παιδικό οπότε σε συνδυασμό και με την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα υπόλοιπα αναπτυξιακά μας τμήματα είμαι πολύ αισιόδοξος για το μπασκετικό μέλλον της Σαντορίνης».

AES AO ANDROU TZAMPOL

ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΒΑΟΛ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΟΑΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Μετά την αποχώρηση της Αναγέννησης Σάμου και του Κολοσσού Ρόδου, η ΑΕ Σαντορίνης έρχεται ουσιαστικά στην Αθήνα για μόλις δύο παιχνίδια. Αύριο, Σάββατο 17 Ιουλίου θα εκτίσει το ρεπό της, την Κυριακή 18 του μήνα θα αντιμετωπίσει τον ΒΑΟΛ, με τους Χιώτες να αναχωρούν για το λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της Παρασκευής (16/7) και τέλος αυτό της Δευτέρας (19/7) κόντρα στο μεγάλο φαβορί, τον πρωταθλητή Κρήτης, τον ΟΑΑ Ηρακλείου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ (17/07):


(17:00): ΒΑΟΛ Χίου – ΟΑΑ Ηράκλειο

Ρεπό: ΑΕ Σαντορίνης

ΚΥΡΙΑΚΗ (18/07):

(16:00): ΒΑΟΛ Χίου – ΑΕ Σαντορίνης

Ρεπό: ΟΑΑ Ηράκλειο

ΔΕΥΤΕΡΑ (19/07):

(16:00): ΑΕ Σαντορίνης – ΟΑΑ Ηράκλειο

Ρεπό: ΒΑΟΛ Χίου

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares