Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 22:09

Στον Άρη Σύρου και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Βλάντιμιρ Πέτροβιτς

Μία ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό και θα διεκδικήσει την άνοδο της στην Γ΄Εθνική επιχειρεί να φτιάξει ο Άρης Σύρου ανανεώνοντας με τους αθλητές του περσινού ρόστερ.

Τελευταία ανανέωση αυτή του Βλάντιμιρ Πέτροβιτς που δίνει ποιοτική ώθηση στην ομάδα της Σύρου.

Η ανακοίνωση:

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι συζητήσεις για ανανεώσεις με το υπάρχον υλικό στον Άρη Σύρου.

Υπάρχουν καθημερινές συζητήσεις και τηλεφωνά μεταξύ του προέδρου και των αθλητών που ενδιαφέρουν την ομάδα, μετά φυσικά και από την εισήγηση του προπονητή μας Μάκη Νοκολαΐδη.

Μια ανανέωση συνεργασίας είναι με το περσινό μεγάλο όνομα που ήρθε στον Άρη για τον ανεβάσει επίπεδο και να του προσθέσει δυναμική και ποιότητα.

Ο Βλάντιμιρ Πέτροβιτς συμφώνησε και υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του για ένα ακόμα χρόνο με στόχο να συνεχιστεί ο σκοπός που σταμάτησε πρόωρα λόγω της πανδημίας και του Κορονοϊού.

Στόχος τόσο του ίδιου όσο και της ομάδας είναι ο Άρης Σύρου να πρωταγωνιστήσει στις Κυκλάδες και ταυτόχρονα να διεκδικηθεί η άνοδος στην Γ’ Εθνική.

Ο πήχης και φέτος βρίσκεται ψηλά και με τον Πέτροβιτς βήμα - βήμα θα φτάσουμε εκεί που έχουμε ονειρευτεί. Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Βλάντο Πέτροβιτς για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του για ακόμη έναν χρόνο στην ομάδα μας.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares