Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 21:07

Έντυσε στα κιτρινόμαυρα τον Χάρη Κατεβάτη ο Άρης Σύρου

Την απόκτηση του Χάρη Κατεβάτη ανακοίνωσε ο Άρης Σύρου συνεχίζοντας τις κινήσεις του για την ισχυροποίηση της ομάδας που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Η ανακοίνωση και οι πρώτες δηλώσεις του Χάρη Κατεβάτη:

Η διοίκηση του Άρη Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον Χάρη Κατεβάτη.

Ο πρώτος επαναπατρισμός αθλητής είναι γεγονός. ο Χάρης Κατεβάτης έχει περάσει από τις ομάδες της Σύρου, αλλά τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν με μεγάλη επιτυχία στο Κουκάκι B.C.

Στο ενεργητικό του έχει πολλές επιτυχίες και ανόδους, αλλά και πρωταθλήματα της Β’ και Α’ ΕΣΚΑ Αθηνών.

Ο νέος μας αθλητής είχε συμβάλει τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑ Αθηνών και βοήθησε το Κουκάκι να πάρει την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ Αθηνών.

Από εκεί και πέρα η συμφωνία της μετακίνηση τους αθλητή επετεύχθη έπειτα τις συζητήσεις που είχε ο πρόεδρός μας Αντώνης Βαρθαλίτης με τον αντίστοιχο του Κουκακίου.

Ο Χάρης Κατεβάτης έρχεται στην ομάδα μας με υποσχετική για έναν χρόνο, ενώ υπάρχει η προοπτική ανανέωσης στο τέλος του χρόνου.

Να ευχηθούμε στον Χάρη Κατεβάτη να έχει την υγεία του και να πετύχει τους στόχους που του έδωσαν το κίνητρο ώστε να γίνει μέλος της ομάδας μας.

Ο αθλητής θέλει πολύ στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσει τον τίτλο και την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Καλώς ήρθες Χάρη.

Από την πλευρά του το νέο μεταγραφικό απόκτηση του Άρη Σύρου μίλησε για την συμφωνία και την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μετά από σχεδόν 20 χρόνια επιστρέφω στην ομάδα από την οποία έκανα τα πρώτα μου μπασκετικά βήματα.
Ομολογουμένως ήταν μια δύσκολη απόφαση καθώς το Κουκάκι, η ομάδα που βρίσκομαι τα τελευταία 5 χρόνια είναι κάτι παραπάνω από μια μπασκετική ομάδα, θα έλεγα κυρίως ότι έχει τα στοιχεία μιας οικογένειας, που μέσα από όλες τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, έχει καταφέρει να συγκαταλέγεται στις καλύτερες ομάδες της ΕΣΚΑ Αθηνών.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας Μανιάτη Κωνσταντίνο, τον Αρχηγό Σιδερή Γιώργο, τον προπονητή Μπρούσαλη Δήμο και φυσικά τους συμπαίκτες μου για όλες αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές που ζήσαμε με κορυφαία την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ το 2019».

Στην συνέχεια ο Χάρης Κατεβάτης αναφέρθηκε στους στόχους που έχει θέσει τόσο ο ίδιος όσο και η νέα του ομάδα.

«Σχετικά με τις φιλοδοξίες και τους στόχους της ομάδας μας για φέτος, η επικοινωνία με τον πρόεδρο Βαρθαλίτη Αντώνη και τον κόουτς Νικολαΐδη μου εξασφάλισαν σε μέγιστο βαθμό ότι η ομάδα είναι έτοιμη να διεκδικήσει το πρωτάθλημα Κυκλάδων καθώς και την Άνοδο στην Γ’ Εθνική. Πιστεύω ότι οι είναι η καταλληλότερη στιγμή η Συριανή ομάδα, με την μακροβιότερη μπασκετική ιστορία του νησιού μας να βρεθεί και πάλι εκεί που της αξίζει και υπόσχομαι να συνεισφέρω κι εγώ τα μέγιστα κάνοντας κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο για να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares