Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021 00:19

Στο Live News η περιβόητη μπασκέτα της Νάξου ...με λάθος σήμα το μήνυμα του ΑΠΑΣ [vid]

Η εικόνα της μπασκέτας από τη Νάξο που έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα έπαιξε σαν θέμα σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπως και στην εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου.

«Πέρα από το αστείο της υπόθεσης που αφορά το σημείο που βρίσκεται η μπασκέτα στο γήπεδο, στο σημείο που επικεντρώθηκα κυρίως ήταν το θέμα της ασφάλειας των παιδιών του σχολείου επειδή έχει πέσει ένα πρόσθετο μπετό στο προαύλιο χώρο του σχολείου το οποίο σηκώνεται γύρω στους 10-12 πόντους δημιουργώντας ένα σκαλοπάτι και ήδη έχουμε καταγγελίες από γονείς με παιδιά που έχουν σκοντάψει στο συγκεκριμένο σημείο και έχουν πέσει κάτω», δήλωσε ο τοπικός σύμβουλος Κορωνίδας, Δημήτρης Κορρές.

Άλλη εικόνα δίνει όμως ο δήμος που λέει ότι η παλιά μπασκέτα έμεινε στο νέο γήπεδο μέχρι να έρθει η καινούργια που θα μπει στο σωστό σημείο.

Το δικό του σχόλιο έκανε και ο αθλητικός σύλλογος του νησιού ΑΠΑΣ Νάξου ''Τα Φανάρια'' (στο βίντεο έχει τοποθετηθεί λάθος σήμα, καθώς εμφανίζεται αυτό του ΠΑΣ Νάξου)  «Στον ΑΠ.Α.Σ θα σας μάθουμε να βάζετε και σε αυτό το καλάθι… Εγγραφές καθημερινά!».

Ακόμα και αν είναι παλιά η μπασκέτα και αντικατασταθεί και το νέο γήπεδο είναι λάθος λέει η αντιπολίτευση, παίρνουμε όλα τα μέτρα απαντά ο δήμος.

Ο δήμος λέει πως τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα μπει στην σωστή θέση η μπασκέτα από την άλλη η αντιπολίτευση σημειώνει πως θα μπορούσε στον μεγάλο αύλειο χώρο του σχολείου με το πρόγραμμα «Φιλόδημος» και τα 119.000 ευρώ που είχε το πουγκί να φτιαχτεί ένα καλύτερο γήπεδο έτσι και αλλιώς.

 

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares