Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 23:19

“Πύρρειος” νίκη-πρόκριση στον τελικό για τους έφηβους του ΑΠΑΣ επί του Περιστεριώνα, σοκ με τον τραυματισμό του Παπανικολάου

Συνεπής στο... ραντεβού του στον μεγάλο τελικό του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων φάνηκε για τρίτη διαδοχική σεζόν ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”.

Η ομάδα της ορεινής Νάξου επικράτησε με σκορ 88-48 του Περιστεριώνα Τήνου στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Ερμούπολης “Δημήτριος Βικέλας” και θα αντιμετωπίσει όπως πριν από δύο χρόνια την ΑΕ Σαντορίνης.

Όπως φανερώνει και το τελικό αποτέλεσμα οι περυσινοί πρωταθλητές στην κατηγορία ήταν καλύτεροι σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού και η νίκη της θεωρείται απόλυτα δίκαιη απέναντι στο αξιόμαχο σύνολο του Αντώνη Βιδάλη.

Υπάρχουν, όμως, στιγμές στον αθλητισμό που η νίκη περνάει σε δεύτερη μοίρα… Έτσι έγινε και το βράδυ του Σαββάτου 26 Μαρτίου, όταν 5:38 πριν το τέλος του δεύτερου ημιτελικού οι άνθρωποι που παραβρέθηκαν στο γήπεδο “πάγωσαν” όταν είδαν τον Προμηθέα Παπανικολάου του ΑΠΑΣ πάνω στο άλμα του, στην προσπάθειά που έκανε να κόψει αντίπαλό του έπεσε άσχημα στο έδαφος με συνέπεια διακοπεί το παιχνίδι.

Ο νεαρός αθλητής υπέστη εξάρθρωση της αριστερής ωμοπλάτης και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο και να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Ερμούπολης για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.Οι υγιείς φίλαθλοι του χώρου ευχόμαστε στον Προμηθέα ολόψυχα περαστικά, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα παρκέ και στο άθλημα που τόσο λατρεύει.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαρουδιάς, Σαμοθράκης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-13, 46-24 (ημίχρονο), 68-34, 88-48.

ΑΠΑΣ ΝΑΞΟΥ “ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ” (Μιχ. Βερβαινιώτης): Γκιόργκα 3 (1), Δεγαΐτας 2, Παπανικολάου 12, Κούρτης 9 (1), Δόκλης 9, Πετράς, Σεϊντίνι 16, Χιλάι 17, Ροδέ 9, Λιανόπουλος 11 (3), Μανδηλαράς, Φραγκίσκος.

ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Αντ. Βιδάλης): Ψαρρός, Χατζίρης 3, Σακελλαρόπουλος 13, Περπινιάς 2, Δελατόλας, Πάντζι 13, Φώσκολος, Χαρικιόπουλος 2, Μαρκουΐζος 3 (1), Σπανός, Χάλαρης 12, Βλαστός.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares