Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 19:48

Χτύπησε την… πόρτα για Μιχάλη Πολυτάρχου ο ΑΟ Μυκόνου

Ο ΑΟ Μυκόνου ψάχνει γκαρντ από το …πάνω ράφι και οι άνθρωποι της κυκλαδίτικης ομάδας κινούνται για τον Μιχάλη Πολυτάρχου!

Οι “θαλασσί” έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Ναξιώτη άσο πριν από δύο αγωνιστικές σεζόν όταν ανέβηκαν στις εθνικές κατηγορίες μπάσκετ, ωστόσο οι επαφές δεν καρποφόρησαν. Η αδυναμία του Ψυχικού να δηλώσει συμμετοχή στην Basket League και ο διακαής πόθος του Γιάννη Τζήμα για τον Πολυτάρχου έφεραν τους διοικούντες τον σύλλογο να κτυπήσουν ξανά την πόρτα του 39χρονου σούτινγκ γκαρντ.

Ο Θεσσαλός τεχνικός της Μυκόνου δεν είναι η πρώτη φορά που θέλει τον “Τσίου” σε ομάδα του, αφού τόσο στην Λάρισα, όσο και στον Φάρο Κερατσινίου (φωτό) που ήταν πρώτος προπονητής ήθελε να τον έχει στο έμψυχο δυναμικό του, αλλά σε καμία από τις δύο προαναφερθέντες ομάδες δεν κατάφερε να τον έχει.

polytarxou mykonos 1

«Μία του κλέφτη, δύο του κλέφτη», όπως αναφέρει κι ο θυμόσοφος λαός μας, ίσως να είναι η τρίτη και …φαρμακερή! Ίδωμεν… Με τα μέχρι τώρα δεδομένα πάντως οι δύο πλευρές δεν φαίνεται να είναι πολύ μακριά από οικονομικής άποψης, αλλά όλα παραμένουν ανοικτά. Βέβαια, για τον Πολυτάρχου δεν είναι μόνο η Μύκονος που βολιδοσκοπεί τις προσθέσεις του, καθώς πριν από λίγο διάστημα Μίλωνας, Πανιώνιος και κάποιες ομάδες από την Α2 κατηγορία είχαν κτυπήσει την πόρτα του Ναξιώτη γκαρντ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares