Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 11:15

Έπεσαν τα φώτα στη Νάξο και νέα αναβολή στο ΑΠΑΣ - Αχαγιά, με επικοινωνιακό ''φάουλ'' της ΕΟΚ

Σε σήριαλ έχει μετατραπεί η υπόθεση διεξαγωγής ή μη του αγώνα της Β' Εθνικής μεταξύ του ΑΠΑΣ Νάξου τα Φανάρια - Αχαγιά 82 που ήταν αρχικά προγραμματισμένος να γίνει χθες Κυριακή 6 Νοεμβρίου.

Η πρώτη αναβολή δόθηκε λόγω προβλήματος με την πτήση που θα μετέφερε τους διαιτητές στη Νάξο. Ακολούθησε ο επανορισμός του αγώνα από την ΕΟΚ, η οποία λίγες ώρες πριν (10:30) ξεκινήσει (15:00) το παιχνίδι εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία μας ενημέρωσε ότι ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί λόγω σοβαρού προβλήματος στον υποσταθμό που ηλεκτροδοτεί το κλειστό γυμναστήριο για το οποίο έχει ενημερωθεί μέσω εγγράφου.

Η σχετική ανακοίνωση, η οποία δημοσιεύθηκε μετά την επαφή μας με την ΕΟΚ, αναφέρει:

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω του σοβαρού προβλήματος στον υποσταθμό που ηλεκτροδοτεί το κλειστό γυμναστήριο, όπως αναφέρεται και στο επισυναπτόμενο έγγραφο, ο αγώνας ΑΠΑΣ Νάξου Τα Φανάρια – ΑΟ Αχαγιά 82 της 5ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (1ος όμιλος) αναβάλλεται.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την ΕΟΚ μας ενημέρωσαν ότι η απόφαση έχει ληφθεί από χθες το βράδυ. Τους ενημερώσαμε ότι μέχρι τις 10:29 στο σάιτ της ΕΟΚ ο αγώνας ήταν κανονικά ορισμένος και δεν υπήρχε ουδεμία ενημέρωση για τα ΜΜΕ και τον φίλαθλο κόσμο. 

Η απάντηση που πήραμε σαφώς και χρήζει σκέψης, καθώς το υψηλόβαθμο στέλεχος της ομοσπονδίας μας είπε ευθέως ότι την ευθύνη της ενημέρωσης την έχουν τα σωματεία. 

Δηλαδή, η ΕΟΚ αναβάλει δύο (2) φορές ένα παιχνίδι σε ένα εικοσιτετράωρο και την ευθύνη να ενημερώσουν για αυτό την έχουν οι ομάδες. Λογικό; 

Και αναρωτιόμαστε αν δεν είχαμε ενδιαφερθεί ο κόσμος θα πήγαινε στο Κλειστό Γυμναστήριο Νάξου και θα έβρισκε κλειστές τις πόρτες;

Λίγη σοβαρότητα θα βοηθούσε περισσότερο το άθλημα θεωρώ... 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares