Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 23:21

Φλεριανός: Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Στέφανο Μαστρογιαννόπουλο

Η σημερινή ημέρα μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία του Πανναξιακού ΑΟΚ για την προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στη Γ΄Εθνική.

Η μεγάλη νίκη στην Πεντέλη αντιμετωπίζεται με τη δέουσα ψυχραιμία από τους ανθρώπους της ομάδας και δη τον πρόεδρο της Βασίλη Φλεριανό, που λίγο στάθηκε σε αυτή, καθώς στο post που έκανε στο facebook αναφέρεται σε αυτούς που επαναδραστηριοποίησαν την ομάδα και ειδικά τον Στέφανο Μαστρογιαννόπουλο, στον οποίο αφιέρωσε τη νίκη.

Δείτε τι έγραψε:

Selfie νο1
Και τώρα που ηρεμήσαμε λίγο θέλω να πω δυο πράγματά...
Για να υπάρξουν αυτά τα χαμόγελα σήμερα 2 άνθρωποι κινήθηκαν προς τριετίας για την επαναδραστηριοποίηση του σωματείου.
Ο Στέφανος κ ο Γιώργος.
Θυμάμαι άπειρες συζητήσεις με τον Στέφανο που του ζητούσα επίμονα πραγματικά να βγει μπροστά και να επαναδραστηριοποίησει το τμήμα και αυτός το έκανε!
Τώρα την σκυτάλη έχουμε πάρει νέα άτομα αλλά πρέπει πάντα να τιμάμε και να σεβόμαστε παράγοντες που δίνουν και την ψυχή τους για τον Πανναξιακό μας και να αναγνωρίζουμε την προσφορά τους!!
Ξέρω πόσο πολύ χάρηκε σήμερα για τη νίκη της αγαπημένης μας ομάδας ο "Λούβαρης" γιατί μιλάμε σχεδόν καθημερινά στο τηλέφωνο και έχω την τύχη να τον συμβουλεύομαι!!
Και επειδή ο Στέφανος είναι ένας γνήσιος και αυθεντικός Πανναξιακος!
Αυτή η ομάδα έχει πάρει mentality από αυτόν, έχει αφήσει την σφραγίδα του και της έχει κληροδοτήσει την μαχητική του ψυχή!
Stefanos Mastrogiannopoulos η νίκη μας αφιερωμένη σε εσένα και σε περιμένουμε σύντομα στην κερκίδα κοντά μας γιατί μας έχεις λείψει!!! 
Υ.γ. Συγχαρητήρια στους προπονητές μας, στους παίχτες μας και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την μεγάλη σημερινή νίκη!
Υ.γ. 1 Spiros Makaris τα ανηψάκια σου και ο Κωσταρας διάρκειας σε κάθε ματς!
Υ.γ.2 Συνεχίζουμε το επόμενο Σαββατοκύριακο στην έδρα μας όπου υποδεχομάστε τον Εργοτέλη. Το ΔΑΚ πρέπει να γίνει το ΚΆΣΤΡΟ  μας και σε αυτό το δύσκολο έργο που έχουμε θέλουμε και χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας!!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares