Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023 01:51

Stoiximan Aegeanball Festival: Η καρδιά του μπάσκετ θα χτυπήσει και πάλι στη Σύρο!

Stoiximan Aegeanball Festival no 5 παρακαλώ... Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον η διοργάνωση του μπασκετικού event που ξεκίνησε στη Σύρο το 2016 και φέτος θα πραγματοποιηθεί 7-9 Ιουλίου για 5η φορά!

Ένα event που έχει γίνει θεσμός πλέον στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων και ουσιαστικά αποτελεί το αποτέλεσμα της μεγάλης αγάπης του Γιώργου Πρίντεζη για την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Σύρο, αλλά και για το μπάσκετ, το άθλημα που υπηρέτησε για 22 συνεχόμενα χρόνια!

pri4

Στη Συνέντευξη Τύπου που έγινε στον υπέροχο χώρο Άτρακτος στην Αθήνα, ο παλαίμαχος καλαθοσθαιριστής τόνισε ότι χρόνο με τον χρόνο όλο και μεγαλώνει, ενώ δεν ξέχασε φυσικά να αναφέρει ότι μέσω του αθλητισμού επικοινωνείται τόσο η Σύρος όσο και το επιβλητικό Δημαρχείο του νησιού, αφού μπροστά σε αυτό στήνονται τα γήπεδα και γίνονται οι αγώνες. Χαρακτηριστικό είναι ότι πέρυσι και μετά τρεις χρονιές που δεν πραγματοποιήθηκε το event στη Σύρο βρέθηκαν τις ημέρες εκείνες περίπου 6.000 επισκέπτες.

pri2

Ένας αριθμός ιδιαίτερα μεγάλος για το νησί της Σύρου κάτι που παραδέχτηκε και ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Βρούτσης που πήρε τον λόγο μετά τον Γιώργο Πρίντεζη τονίζοντας μεταξύ άλλων τη σημασία της διοργάνωσης για την τοπική κοινωνία. Από πλευράς της διοργανώτριας εταιρείας της Progame μίλησε ο Γιάννης Λάσκαρης που επισήμανε το διπλό στόχο που υπάρχει. «Αφενός θέλουμε να φέρουμε κοντά στον κόσμο τους αθλητές - ινδάλματά του, αφετέρου να κάνουμε όσο το δυνατό καλύτερο το event ώστε να έρθει ο κόσμος κοντά στον αθλητισμό» υποστήριξε.

pri1

Τέλος από πλευράς του μεγάλου χορηγού της Stoiximan, ο Πάνος Κωνσταντόπουλος επισήμανε ότι εκτός από τα αθλητικά οφέλη βασική επιδίωξη είναι να υπάρχουν και κοινωνικά. Έτσι πέρυσι έγινε μια μεγάλη δωρεά σε τεχνολογικό εξοπλισμό προς το Νοσοκομείο Σύρου. Φέτος θέλουν να προσφέρουν στο νησί όπως είπε ένα μεγάλο έργο υποδομής που θα εγκαινιαστεί εκείνες τις ημέρες του Ιουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι στόχος των διοργανωτών είναι φέτος να έρθει και ένα μεγάλο όνομα από τον χώρο του ΝΒΑ, ενώ όσον αφορά τις συμμετοχές οι εγγραφές άνοιξαν από χθες! Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν καθώς το καλοκαίρι στη Σύρο αναμένεται (μπασκετικά) ιδιαίτερα καυτό...

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares