Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012 14:43

Μια νικη, μια ήττα για τον Πανιώνιο στην Πάρο

paidiko panionios 2012-1

Η ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σαντορίνης ταξίδεψε το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Οκτωβρίου στην Πάρο, όπου και έδωσε δύο παιχνίδια με τις τοπικές ομάδες ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός και ΑΟ Πάρου.

Κατά την άφιξη του πλοίου στην Πάρο την ομάδα περίμενε το πούλμαν της ομάδας όπου και την μετέφερε στην περιοχή της Μάρπησσας ώστε στις 20:00 το βράδυ να ξεκινήσει το πρώτο από τα δύο παιχνίδια. Μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο οι αθλητές του Πρέκα Μηνά επέδειξαν την απαραίτητη αποφασιστικότητα και αξιοποίησαν τα πλεονεκτήματά τους, οδηγώντας την ομάδα μας στην πρώτη νίκη για το φετινό Πρωτάθλημα με τελικό σκορ 33-51.

paides-aop-2012-1123

Το επόμενο πρωινό η ομάδα της Σαντορίνης ακολούθησε την ίδια διαδρομή για την πραγματοποίηση του δεύτερου σε σειρά αγώνα, που επίσης έγινε στο ανοιχτό γήπεδο της Μάρπησσας. Οι αθλητές του Πανιωνίου βρέθηκαν αντιμέτωποι με την ομάδα του ΑΟ Πάρου. Εκεί η ομάδα της Σαντορίνης δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει αντίστοιχα καλή εμφάνιση και γνώρισε την ήττα με σκορ 60-13.

Απαραίτητη αποδείχθηκε η παρουσία της ιατρού κας. Τζέκου Χρυσούλας αφού κατά την διάρκεια του αγώνα κλήθηκε να αντιμετωπίσει περιστατικό θλαστικού άνω κάτω χείλους, προκάρδιο άλγος μυοσκελετικού τύπου, κάκωση αντίχειρα καθώς και ένα εμπύρετο περιστατικό, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την επιβεβλημένη ανάγκη παρουσίας ιατρού σε κάθε αγώνα.

Η ομάδα που ταξίδεψε αποτελείτο από δώδεκα αθλητές, τον προπονητή, δύο συνοδούς και μερικούς γονείς και φίλους και με επίσκεψη στον Ιερό ναό της Παναγίας Εκατονταπυλιανής ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της ομάδας μας στο νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares