Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 22:43

Στις κλήσεις της εθνικής εφήβων Αλβανίας ο Έρι Μπέλλο

Διακρίσεων συνέχεια για τον Έρι Μπέλλο. Ο πρώην καλαθοσφαιριστής του ΑΟ Άνδρου που ανδρώθηκε μπασκετικά στο μεγαλύτερο νησί του νομού Κυκλάδων κι έλαμψε δια της παρουσίας του με τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής των “κυανόλευκων” του Κυριάκου Μουστάκα στα εκάστοτε πρωταθλήματα της ΕΣΚΚ κλήθηκε στην προετοιμασία της εθνικής εφήβων της Αλβανίας.

Ο νεαρός γκαρντ (γεν. 27/9/2006) της Eurohoops Academy Λεόντειος θα βρεθεί μαζί με τον συμπαίκτη του στην αθηναϊκή ομάδα, τον Μάριο Λούκα στα Τίρανα το διήμερο 19-20 Ιουνίου και θα προπονηθούν υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή, τον Μικέλ Σέρμπο. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αλβανίας θα συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων Β’ κατηγορίας στην πόλη Ματοσίνος της Πορτογαλίας, από τις 21 έως τις 30 Ιουλίου.

Αυτή βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος πρώην αθλητής του ΑΟ Άνδρου καλείται να πάρει μέρος στις προπονήσεις εθνικών ομάδων. Συγκεκριμένα, τον Ιούλιο του 2021 η Κατερίνα Παπαχρήστου είχε πάρει μέρος στην προετοιμασία της εθνικής Ελλάδος εν όψει του European Challenger που είχε διεξαχθεί από τις 9 έως τις 14 Αυγούστου στο Ελσίνκι της Φιλανδίας.

Η Ανδριώτισσα μετά τον μεγάλο της αγώνα και τις ατελείωτες ώρες προπόνησης, δικαιώθηκε από την κλήση της στη προετοιμασία της εθνικής κορασίδων. Η Παπαχρήστου θεωρείται σπουδαίο ταλέντο, γι’ αυτό άλλωστε και πήρε μεταγραφή από τον ΑΟ Άνδρου στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares