Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 01:12

Ανεβάζουν στροφές Άρης Σύρου και Μαρπησσαϊκός εν όψει των μπαράζ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία των πρωταθλητών της ΕΣΚ Κυκλάδων του Άρη Σύρου στους άνδρες και του Μαρπησσαϊκού στις γυναίκες εν όψει των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ εθνική και Α2 αντίστοιχα.

Οι δύο Θεσσαλοί προπονητές, ο Αριστοτέλης Παπαναστασίου και ο Βαγγέλης Μουρογιάννης ανέβασαν στροφές το τελευταίο χρονικό διάστημα με τα σύνολά τους να εμφανίζονται πανέτοιμα για τις αναμετρήσεις της τελικής φάσης που θα δώσουν στην Αθήνα από την προσεχή Τετάρτη 28/6 έως και την Κυριακή 2/7 στα κλειστά του Μετς και του Μοσχάτου.

Οι αθλητές του Άρη και οι αθλήτριες του Μαρπησσαϊκού εμφανίζονται αποφασισμένοι κι αποφασισμένες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν στις αναμετρήσεις που έρχονται.

Οι μεν Συριανοί επιθυμούν να κόψουν πρώτοι το νήμα και να πάρουν το εισιτήριο για τις εθνικές κατηγορίες έπειτα από 23 χρόνια, ενώ οι δε Παριανές θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα, προκειμένου να τα δώσουν όλα κόντρα σε πιο έμπειρες ομάδες και να αποκομίσουν πλούσιες εμπειρίες.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares