Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 01:52

Αυλαία σε ακόμα ένα επιτυχημένο ''Stoiximan AegeanBall Festival''

Με μεγάλη επιτυχία αλλά και μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε (7-9 Ιουλίου ) για 5η χρονιά το Stoiximan AegeanBall Festival.

Με εκλεκτές παρουσίες από τον χώρο του μπάσκετ ολοκληρώθηκε το κορυφαίο μπασκετικό γεγονός του καλοκαιριού στην Ελλάδα, το AegeanBall Festival που εμπνευστής ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης.

Οι Onex Tigers κατέκτησαν την πρώτη θέση στο VIP League του Stoiximan AegeanBall Festival 2023!

Η ομάδα των Κωστή Γόντικα, Φωτούλα Βολονάκη, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Παναγιώτη Χριστόφορου, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, και Άλεξ Ποκουσέφσκι πήρε το χρυσό μετάλλιο και αποθεώθηκε από τους κατοίκους και τους τουρίστες του νησιού!

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αναδείχτηκε MVP του Stoiximan AegeanBall Festival 2023! Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του θεσμού παρέδωσε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Στη δεύτερη θέση του VIP League η ομάδα Stoiximan Warriors με τους Γιώργο Πρίντεζη, Νέλλυ Μπιμπίρη, Yam Madar, Γεωργία Βελούδου, Πάνο Κωνσταντόπουλο και Γιώργο Καμπερίδη!

Τρίτη θέση στο Stoiximan AegeanBall Festival οι Adidas Dragons! Η ομάδα των Βασίλη Χρηστίδη, Joe Arlauckas, Ελεάννα Χριστινάκη, Δημήτρη Διαμαντίδη, Αναστασία Κωστάκη και Nikola Miloutinov βραβεύτηκαν από τον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης Νίκο Λειβαδάρα.

Η Ελεάννα Χριστινάκη είναι η νικήτρια του διαγωνισμού Stoiximan Shooting Star! Με μία εντυπωσιακή εμφάνιση η διεθνής αθλήτρια κατέκτησε την πρώτη θέση και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό της Σύρου!

Ο Γιώργος Πρίντεζης κέρδισε τον διαγωνισμό Kois Long Shoot και αποθεώθηκε από τους θεατές στις κατάμεστες εξέδρες, ενώ ο Όμηρος Νετζήπογλου κέρδισε τις εντυπώσεις και ξεσήκωσε τους θεατές με τις δεξιότητες του σημειώνοντας 9 πόντους σε 33 δευτερόλεπτα κατακτώντας το διαγωνισμό Cosmote Skill Challenge!

O Yam Madar, φετινός Rising Star της Euroleague και πρωταθλητής της Αδριατικής Λίγκας, αναδείχθηκε νικητής στο διαγωνισμό Knock Out by Ikea!

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Λεονταρίτης βράβευσε τον εμπνευστή του Stoiximan AegeanBall Festival Γιώργο Πρίντεζη, τη διοργανώτρια εταιρία Progame και συγκεκριμένα τον Φάνη Ξηνταβελώνη και το Γιάννη Λάσκαρη, συνιδρυτές της, καθώς και τον Μάικ Φουντεδάκη, υπεύθυνο αγωνιστικού προγράμματος!

Μεγάλος νικητής στο διαγωνισμό τριπόντων ο Κώστας Παπανικολάου! Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας και του Ολυμπιακού ήταν ο πιο εύστοχος πίσω από τη γραμμή των 6.75μ και αναδείχτηκε νικητής του διαγωνισμού Adidas Three Point Contest, ενώ μεγάλη αποθέσωση από τον κόσμο γνώρισε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Πηγή: syros-sports.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares