Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 13:51

Πανναξιακός ΑΟΚ: Επέστρεψε στο ''σπίτι του'' ο Νίκος Αρτσάνος

Την επιστροφή του γηγενή αθλητή του Νίκου Αρτσάνου στην ομάδα ανακοίνωσε ο Πανναξιακός ΑΟΚ.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με το Ναξιώτη μπασκετμπολίστα Νίκο Αρτσάνο.

Ο Νίκος αποτελεί ένα παιδί γέννημα θρέμμα από τα σπλάχνα της ομάδας μας, καθώς είναι ένας παίχτης που προέρχεται απο τις ακαδημίες του συλλόγου αγωνιζόμενος σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του Πανναξιακού μας από μικρή ηλικία, ενώ βρισκόταν ξανά στο ρόστερ της Γ Εθνικής το 2015-16 και το 2016-17 σε ηλικία 15 και 16 ετών αντίστοιχα.

Την τελευταία 4ετια βρισκόταν για σπουδές στην Αθήνα, όπου σπούδασε στη γυμναστική ακαδημία και αγωνίστηκε για 3 χρονια στον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, ενώ πέρυσι βρισκόταν στον Α.Ο. Γαλατσίου.

Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμάς σαν Διοίκηση, Ναξιώτες αθλητές προερχόμενοι από την ακαδημία μας, να φοράνε τη φανέλα του συλλόγου μας στις εθνικές κατηγορίες!

Ένα μεγάλο κομμάτι της φιλοσοφίας του Προέδρου μας και της τωρινής Διοίκησης είναι η ομάδα μας να στηρίζεται στον ντόπιο κορμό!

Στις πρώτες του δηλώσεις με τη φανέλα της ομάδας ο Νίκος αναφέρει:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου και στην οικογένεια μου!
Περίμενα καιρό αυτή τη στιγμή να βρεθώ ξανά πίσω στην ομάδα και να αγωνιστώ μαζί της ξανά σε εθνικές κατηγορίες όπου είναι η θέση που αρμόζει σε αυτό το ιστορικό σωματείο! Είμαι χαρούμενος γιατί στην επιστροφή μου αυτή συναντάω ξανά παλιούς συμπαίκτες μου και φίλους που ήταν και ειναι στη ομάδα όταν βρισκόμουν και εγώ ξανά!
Από την μεριά μου υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του coach Καρατζά και στις βλέψεις του προπονητικού μας team, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της !
Κλείνοντας θέλω να επισημάνω ότι είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος του νησιού να αγκαλιάσει τη φιλόδοξη προσπάθεια που κάνει φέτος η ομάδα μας και να γεμίζει κάθε Κυριακή το γήπεδο υποστηρίζοντας την ομάδα μας όπως αυτός ο μοναδικός κόσμος ξέρει!

Γιατί φέτος αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει πολλά!"

Νίκο είναι μεγάλη μας χαρά να σε υποδεχόμαστε ξανά πίσω στο αθλητικό σου σπίτι, πίσω στην μπασκετική σου οικογένεια!

Σου ευχόμαστε ολόψυχα να έχεις μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την Πορτάρα στο στήθος!

 

 

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με το Ναξιώτη...

Δημοσιεύτηκε από ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ. στις Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares