Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023 22:27

Αθλητές του ΑΟ Πάρου σήκωσαν… κούπα στην κατηγορία U18 στο 2ο τουρνουά μπάσκετ «Naxos 3×3»

Με το χρυσό μετάλλιο και το βραβείο της καλύτερης ομάδας στην κατηγορία Under 18 ανδρών επέστρεψε από τη Νάξο η τετραμελής αποστολή Παριανών αθλητών (όλοι μέλη του εφηβικού του Α.Ο. Πάρου) που έλαβε μέρος στο 2ο τουρνουά μπάσκετ «Naxos 3×3».

Οι Αλέσιο Βλάσι, Αντώνης Αραβαντινός, Γιάννης Σαρρής και Αλέξης Σκιαδάς, συμμετείχαν με όνομα ομάδας «The other siders» και πέτυχαν τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στην φάση των ομίλων κέρδισαν με 12-3 την ομάδα «AirBall» και με 11-9 την ομάδα «The triple threat», περνώντας ως πρώτοι στον ημιτελικό. Εκεί μετά από ένα συγκλονιστικό ματς επικράτησαν με 16-15 της ομάδας «El magoi», ενώ στον μεγάλο τελικό κέρδισαν εύκολα με 13-4 τους «Shisha KAT».

Πολύ καλή η παρουσία και των τεσσάρων παιδιών, που κέρδισαν το χειροκρότημα αλλά και τα θετικά σχόλια των παρευρισκόμενων. Μάλιστα, ο εκφωνητής του τουρνουά μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης, είπε χαριτολογώντας: «τα παιδιά από την Πάρο ήρθαν στη Νάξο για να μάθουν μπάσκετ, αλλά τελικά δίδαξαν… πολλά συγχαρητήρια!».

Πηγή: fonitisparou.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares