Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023 21:25

Από τον ΑΟ Μυκόνου στη ΦΕΑ ο Πάρης Μάρτζος

Στην ΦΕΑ θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην παίκτης του ΑΟ Μυκόνου, Πάρης Μάρτζος.

Μετά από τρεις σεζόν, όπου μέτρησε τρεις ανόδους, με μεγάλη προσφορά στον κυκλαδίτικο σύλλογο, ο Πάρης Μάρτζος θα συνεχίσει στην ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

Η ανακοίνωση της ΦΕΑ:

To “κερασάκι στην τούρτα” με Πάρη Μάρτζο για τη ΦΕΑ!
Τον δικό του… Πάρη βρήκε η ΦΕΑ για να αναστατώσει τα νερά της National League 1! Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη συμφωνίας με τον έμπειρο καλαθοσφαιριστή Πάρη Μάρτζο, ο οποίος τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στις Κυκλάδες και δη στον ΑΟ Μυκόνου που πρόσφατα πήρε το εισιτήριο της ανόδου στην Elite League! Με την προσθήκη του πολύπειρου Πάρη Μάρτζου, μπαίνει το… “κερασάκι στην τούρτα” των μεταγραφικών κινήσεων της ΦΕΑ, με την κίνηση αυτή να ταράζει τα νερά…
Ο έμπειρος (29/5/1985) Θεσσαλονικιός φόργουορντ (1μ.97εκ.), ο οποίος αποτελεί την δέκατη μεταγραφή μετά τους Δρίτσα, Κρητικό, Μαλτέσιο, Βασιλακάκη, Κωνσταντινάκο, Χατζή, Καρακώστα, Πρόφκα και Αγγελόπουλο, με θητεία στον Μέγα Αλέξανδρο, στον Ίκαρο Καλλιθέας (μέχρι και Α1), στον Πανελευσινιακό (Α2), στον Πιερικό /Αρχέλαο Κατερίνης (Α2), στον ΟΦΗ (Α2), στη Δόξα Λευκάδας (Α2), στο Πευκοχώρι (Α2), στον Εθνικό Πειραιώς (Α2), τον Διαγόρα Δρυοπιδέων (Α2) και τη Γέφυρα (Β’) είναι από τους παίκτες που γνωρίζουν πολύ καλά τα κατατόπια της κατηγορίας.
Ο αριστερόχειρας καλαθοσφαιριστής έρχεται στο κλειστό γυμναστήριο “Απόστολος Κόντος” με πλούσιες περγαμηνές έχοντας αφήσει το στίγμα του σε πρωταγωνιστικές σεζόν. Ένας πανέξυπνος παίκτης, ένας δεινός σουτέρ και μαχητής με έφεση στο ποστ παιχνίδι. Ξεχωρίζει επίσης για τις δημιουργικές του ικανότητες, ενώ έχει μεγάλη έφεση στο μακρινό σουτ που τις περισσότερες φορές βλέπει το καλάθι σαν… βαρέλι!!!
Με τον Διαγόρα είχε 6,8 πόντους και 1,9 ριμπάουντ, ενώ στον Εθνικό σε συνολικά 62 παιχνίδια είχε 12,7 πόντους και 3,3 ριμπάουντ. Με την Γέφυρα στην Β’ εθνική σε 21 αγώνες είχε 15.3 πόντους με 49 εύστοχα τρίποντα. Μπορεί την πρώτη του χρονιά με τη φανέλα του ΑΟ Μυκόνου να μην είχε παραγωγική σεζόν, αφού η πανδημία του κορονοϊού έβαλε λουκέτο σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα, αλλά στην επόμενη, στο πρωτάθλημα της περιόδου 2021-22 με την ομάδα του νησιού των ανέμων, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου όντας αήττητος (20-0) είχε 256 πόντους με 56 εύστοχα τρίποντα. Την περασμένη περίοδο ο χρόνος συμμετοχής του περιορίστηκε, στοιχείο που δεν του επέτρεψε να ξεδιπλώσει στο ακέραιο το πλούσιο επιθετικό του ταλέντο, αλλά και υπό αυτές τις συνθήκες, παρέμεινε… συνδεδεμένος με το καλάθι.
Καλωσορίζουμε τον Πάρη στην μπασκετική οικογένεια της ΦΕΑ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας χωρίς τραυματισμούς!
«ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΟ 100% ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΑ»
Ο Μάρτζος, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στη Μύκονο για επαγγελματικούς λόγους κι αναμένεται να έρθει στην Αθήνα λίγο μετά την έναρξη της προετοιμασίας της ΦΕΑ για τη νέα σεζόν, μίλησε μετά την επίτευξη της συμφωνίας στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο Facebook και επεσήμανε:
❓Τι ήταν αυτό που σε έπεισε να πεις το «ναι» στην πρόταση της ΦΕΑ;
? «Ειλικρινά, από την πρώτη στιγμή που μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας δεν χρειάστηκε να σκεφτώ και πολλά πράγματα… Ο team manager της ΦΕΑ, ο κος Ιωσήφ Κωστόπουλος με τον οποίο είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν στον Διαγόρα Δρυοπιδέων και κρατούμε ακόμη και σήμερα πολύ καλές επαφές, μου είπε για το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον σύλλογο και την προσπάθεια που θέλει να κάνει η ομάδα τη νέα σεζόν στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ εθνικής. Με ορισμένα παιδιά ήμασταν συμπαίκτες παλαιότερα και ξέρω τι χαρακτήρες είναι και τι αξία έχουν ως παίκτες. Οπότε δεν χρειάστηκε να σκεφτώ πολλά…»
❓ Τι θεωρείς ότι μπορείς εσύ να προσφέρεις στην ομάδα;
? «Θέλω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Δεν μου αρέσει σαν Πάρης να λέω πολλά. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο. Εκεί είναι ο καθρέφτης, εκεί κρινόμαστε όλοι. Εκεί που κρινόμαστε όλοι είναι στο αποτέλεσμα της ομάδας. Άρα αν θέλουμε να πετύχει η ομάδα, μέσα απ’ αυτή την επιτυχία θα κερδίσουμε και εμείς…».
❓ Ποιος είναι ο στόχος που θέλεις να θέσεις φορώντας τη φανέλα της ΦΕΑ;
? «Η υγεία είναι το πιο βασικό και για μένα και για όλους τους αθλητές. Οπότε, αν υπάρχει αυτή, πάντα βάζω πολύ υψηλούς στόχους στη ζωή μου. Ανυπομονώ για όλα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο πολύ μπορώ. Να βοηθήσω την ΦΕΑ να πάει όσο καλύτερα γίνεται».

 

 

???? To “κερασάκι στην τούρτα” με Πάρη Μάρτζο για τη ΦΕΑ! Τον δικό του… Πάρη βρήκε η ΦΕΑ για να αναστατώσει τα νερά της...

Δημοσιεύτηκε από Φιλαθλητική Ένωση Αθλοπαιδιών Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας στις Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares