Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 23:41

Πάτησε παρκέ ο Πανναξιακός ΑΟΚ [pics]

Με πολλές αλλαγές στο ρόστερ του και με νέο τεχνικό επιτελείο, ο Πανναξιακός ΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του, πατώντας για πρώτη φορά φέτος το παρκέ του ΔΑΚ Νάξου, Δημήτρης Περιστεράκης.

PANNAXIAKOS AOK PROTH 57

Ο Αλέξης Καρατζάς και οι συνεργάτες του Ανδρέας Καρακατσάνης και ο Σωτήρης Κουτσούκος προπόνησαν για πρώτη φορά ένα μεγάλο μέρος του ρόστερ, καθώς απουσίαζαν οι Αρτσάνος, Μαγγιώρος και ένας Σέρβος σέντερ που έχει αποκτηθεί, αλλά το όνομα του οποίου κρατείται ακόμα μυστικό από την διοίκηση της ομάδας.

Παρόντες στην πρώτη ήταν οι αθλητές: Πάππος, Καραλευθέρης, Μάκαρης, Πολίτης, Φλεριανος, Ψαρόπουλος, Γκόντγουιν και Στόιτσης.

Ο Αλέξης Καρατζάς ζήτησε από τους παίχτες του σκληρή δουλειά και να είναι προσηλωμένοι στη δουλειά που θα γίνεται στις προπονήσεις, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εντός του παρκέ με την έναρξη του πρωταθλήματος. 

PANNAXIAKOS AOK PROTH 13

Ο πρόεδρος Βασίλης Φλεριανός έδωσε το σύνθημα της εκκίνησης, καλωσορίζοντας τους αθλητές, ενώ παρόντες από τη διοίκηση ήταν οι Στέφανος και Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος, ο Γιώργος Κεφαλιανός και ο Παναγιώτης Καλαβρός ο οποίος μαζί με τον Νίκο Μυλωνά θα είναι οι γενικοί αρχηγοί του τμήματος.

Παίκτες και διοίκηση σαν μία γροθιά ξεκίνησαν τη χρονιά με ένα δυνατό ζντο... 

PANNAXIAKOS AOK PROTH 30

Φυσικά, στο τιμ συμμετέχει και ο Δημήτρης Δαμιανίδης, ο οποίος θα έχει και φέτος τον ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση: 

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2023

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares