Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 18:52

GNC 3on3 | MYKONOS 2023: Η αυλαία… πέφτει στο “νησί των ανέμων”

Δήμος Μυκόνου και GNC 3on3… ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα μοναδικό event 3×3 μπάσκετ στην… καρδιά των Κυκλάδων (30/9-1/10, Παλιό Λιμάνι Μυκόνου)!

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος! Το GNC 3on3 | TOUR 2023, έπειτα από 15 σταθμούς στον ελληνικό χάρτη, ολοκληρώνεται σε ένα νησί παγκοσμίου φήμης, συνώνυμο του κοσμοπολιτισμού και της ομορφιάς, της λάμψης και της ζωντάνιας. Η Μύκονος, γραφική, με πλακόστρωτα σοκάκια, κατάλευκα σπίτια, ξωκλήσια και ανεμόμυλους, η… βασίλισσα του τουρισμού, αναμένεται να φιλοξενήσει το GNC 3on3, δημιουργώντας έναν συνδυασμό… μαγευτικό.

Ο Δήμος Μυκόνου, προάγοντας το αθλητικό ιδεώδες, υπό το σύνθημα: “Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός”, θα δώσει την ευκαιρία, σε μικρούς και μεγάλους φίλους του 3×3 να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν, μέσω του αγαπημένου τους σπορ, χωρίς κανένα κόστος συμμετοχής, σε ένα διήμερο γεμάτο… μπάσκετ!

Το event αποτελεί μία συνδιοργάνωση του Δήμου Μυκόνου, του ΑΟ Μυκόνου και του GNC 3on3, υπό την αιγίδα της ΕΟΚ και θα λάβει χώρα το διήμερο 30 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου, στο παλιό λιμάνι Μυκόνου.

Δήλωσε ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο GNC 3on3 | MYKONOS 2023, ΕΔΩ!

Poster MYKONOS scaled

class="elementor-element elementor-element-a0e07fa elementor-widget-divider--separator-type-pattern elementor-widget-divider--no-spacing elementor-widget-divider--view-line elementor-widget elementor-widget-divider" data-id="a0e07fa" data-element_type="widget" data-widget_type="divider.default"> class="elementor-widget-container">  class="elementor-element elementor-element-8c5e92e elementor-widget elementor-widget-spacer" data-id="8c5e92e" data-element_type="widget" data-widget_type="spacer.default"> class="elementor-widget-container"> class="elementor-spacer"> 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares