Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 15:39

Έχασαν την πρόκριση, κέρδισαν τον θαυμασμό οι νεάνιδες του ΑΟ Άνδρου

Κέρδισαν τις εντυπώσεις, αλλά έμειναν δυστυχώς με αυτές, οι νεάνιδες του ΑΟ Άνδρου. Η πρόκριση στην επόμενη του τουρνουά Rising Star της ΕΟΚ δυστυχώς δεν ήρθε, αφού οι πρωταθλήτριες της ΕΣΚ Κυκλάδων, έχασαν στις λεπτομέρειες στο παιχνίδι με την ΕΑ Καλύμνου.

Το τελικό 55-47 αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα για τις νεαρές αθλήτριες του Κυριάκου Μουστάκα, οι οποίες έφυγαν από την πρωτεύουσα με τις αποσκευές τους γεμάτες από εμπειρίες. Οι Ανδριώτισσες παρουσίασαν το μεσημέρι του Σαββάτου 16/9 στο κλειστό των Καμινίων πολύ καλή εμφάνιση και μάλιστα παίζοντας καλύτερα στο δεύτερο δεκάλεπτο πήγαν στα αποδυτήρια με διαφορά +5 πόντων (33-28).

neanides AO Androu Rising Star (1)

Στην επανάληψη, οι τυπικά οικοδέσποινες του Γιώργου Μαύρου βελτίωσαν την απόδοσή τους. Πέρασαν στην αντεπίθεση και με επιμέρους σκορ 27-14 πήραν το ροζ φύλλο και μαζί το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού, όπου επόμενος αντίπαλος πιθανότατα θα είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ο Ηρακλής Κοζάνης παραιτήθηκε από τη συνέχεια.

neanides AO Androu Rising Star (2)

Το παρόν στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Πειραιά έδωσαν ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής κι ένα από τα “τρομερά μωρά” του Γιώργου Προεστού που το 1995 κατέκτησαν το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων, ο Γιώργος Καράγκουτης και η πρώην διεθνής αθλήτρια καλαθοσφαίρισης, η Εβίνα Μάλτση.

neanides AO Androu Rising Star (2)

Αμφότεροι έχουν κοσμήσει με την παρουσία τους στο παρελθόν τα Final Four της ΕΣΚΚ, με τον πρώην άσο του Πανιωνίου και του Παναθηναϊκού να διοργανώνει κάθε χρόνο ξεχωριστά τουρνουά μπάσκετ στις Κυκλάδες και να αποσπά κολακευτικά σχόλια από τους υγιείς σκεπτόμενους φιλάθλους, τους γονείς των παιδιών που συμμετέχουν και τους ανθρώπους του μπάσκετ στον νομό.

neanides AO Androu Rising Star (3)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κατσέλη- Παπαχρυσανθόπουλος

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-14, 28-33 (ημίχρονο), 45-40, 55-47.

ΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ (Γ. Μαύρος): Τυρίκου, Μαμουζέλου 2, Μαστρονικόλα, Μαύρου Σ. 28, Μαγκούλια 3, Μαύρου Μ. 10, Σδρέγα 12, Ασπιώτη.

ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ (Κυρ. Μουστάκας): Λεμπέση Π. 3, Πέτσα 6, Λεμπέση Κ. 2, Φουντά 7, Αντώνογλου 3, Μωράκη 4, Νασοπούλου 2, Σπυροπούλου 5 (1), Μπάρου 4, Λανέ 11 (1), Εσάι.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares