Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 17:44

Έτοιμες για ακόμη μία εμπειρία οι νεάνιδες του ΑΟ Άνδρου

Τα… φτερά τους για την Αθήνα ανοίγουν οι ταλαντούχες αθλήτριες του ΑΟ Άνδρου, γεννημένες μέχρι το 2006, οι οποίες θα ζήσουν την εμπειρία της συμμετοχής στο Rising Star της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Η ομάδα του βορειότερου νησιού του νομού Κυκλάδων ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας κι έτσι οι νεάνιδες και συνάμα πρωταθλήτριες της ΕΣΚΚ τη φετινή σεζόν θα μεταβούν στην πρωτεύουσα, όπου στις 16 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσουν την ΕΑ Καλύμνου.

Αυτή την ώρα η αποστολή με επικεφαλής τον προπονητή των “κυανόλευκων”, τον Κυριάκο Μουστάκα βρίσκεται εν πλω για το λιμάνι της Ραφήνας. Κατά την άφιξή της θα διανυκτερεύσει στην πόλη της ανατολικής Αττικής κι αύριο Σάββατο θα μεταβεί στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο των Καμινίων (Υμηττού 36, Πειραιάς 185 40), όπου στις 12:00μ. (σ.σ. υπάρχει περίπτωση ο αγώνας να ξεκινήσει στις 12:30μ.μ.) θα διεξαχθεί στο το παιχνίδι με το σύνολο του Γιώργου Μαύρου.

Ο νικητής του αγώνα θα προχωρήσει στα πιο δύσκολα και τα παιχνίδια θα είναι νοκ-άουτ. Για τις Ανδριώτισσες το παιχνίδι αυτό αποτελεί μία ακόμη εμπειρία και θέλει να προχωρήσει στην επόμενη φάση όσο αυτό είναι εφικτό.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares