Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2023 09:31

Ψυχικό-Μύκονος: Από τα δύο άκρα της βαθμολογίας

Το Ψυχικό, που είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, υποδέχεται τη Μύκονο, που είναι πρώτη, την Κυριακή στις 15:00 για την 4η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Ολόκληρο το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube, όπως όλα τα παιχνίδια της κατηγορίας.

Το Ψυχικό μετά τη δεύτερη οριακή ήττα τους εκτός έδρας θα ψάξουν το πρώτο τους ροζ φύλλο αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα. «Έχουμε βρεθεί σε δύσκολη θέση μετά το άσχημο ξεκίνημα μας και την Κυριακή παίζουμε ένα σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας, με την ομάδα από τον τόπο καταγωγής μου, την Μύκονο και είναι ένα παιχνίδι που πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ο Γιώργος Κουκάς. «Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, να βελτιωθούμε από τα λάθη που έχουμε κάνει και έχουμε εντοπίσει, και τα οποία μας στοίχησαν τα μέχρι τώρα κακά αποτελέσματα, να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας για 40 λεπτά και να δώσει ο καθένας το 100% του εαυτού του για να φτάσουμε σε αυτή τη νίκη με οποιοδήποτε τρόπο», πρόσθεσε ο 38χρονος γκαρντ.

Η Μύκονος θέλει να διατηρήσει το προνόμιο να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας. «Επόμενος αγώνας είναι στο Ψυχικό . Περιμενουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι το ψυχικό και το γεγονός ότι προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες το κάνει ακόμα πιο δύσκολο . Εμείς Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι , να βγάλουμε την ενέργεια που βγάζουμε σαν ομάδα και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας», ανέφερε ο σέντερ των νεοφώτιστων, Γιώργος Διαμαντάκος.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares