Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 18:25

Elite League: Βεργίνης και Σταμάτης για το Πανιώνιος - ΑΟ Μυκόνου

Η 6η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αρχίζει ιδανικά το Σάββατο (16:00) με την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τη Μύκονο, που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Action 24 και διαδικτυακά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube. Οι δύο ομάδες συναντώνται ξανά μετά τα playoffs ανόδου από την Β’ Εθνική.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα τους στη Λευκάδα. «Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη εβδομάδα, με τρεις αγώνες στη σειρά και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να παλέψουμε για τη νίκη. Θα εξετάσουμε ξεχωριστά την κάθε αναμέτρηση, ως οφείλουμε και θέλουμε να έχουμε τον κόσμο κοντά μας για να ενισχύσει την προσπάθειά μας», ανέφερε ο αρχηγός του Πανιωνίου, Δημήτρης Βεργίνης.

Οι φιλοξενούμενοι είναι η μόνη αήττητη ομάδα της κατηγορίας και θέλουν να διατηρήσουν αυτό το προνόμιο. «Μετά από μια σημαντική νίκη στην έδρα μας με τον Αμύντα αντιμετωπίζουμε τον Πανιώνιο, μια ιστορική ομαδα που η θέση της ηταν παντα στην basket league. Ειναι ομως και μια σπουδαία ομαδα φετος ,το φαβορί για την άνοδο. Δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση για να είμαστε έτοιμοι,εχουμε μια καλή και δεμένη ομάδα ,θα τους κοιτάξουμε στα μάτια και εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι σε ένα γεμάτο γήπεδο», δήλωσε ο αρχηγός της Μυκόνου, Δημήτρης Σταμάτης.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares