Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 11:06

Παμμηλιακός: Το ευχαριστώ για το ταξίδι στη Σαντορίνη

Ευχαριστήρια ανακοίνωση με αφορμή το ταξίδι που πραγματοποίησαν στη Σαντορίνη οι ομάδες μπάσκετ του συλλόγου εξέδωσε ο Παμμηλιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση, αναφέρει:

Με αφορμή το ταξίδι των ομάδων Ανδρών και Παίδων του τμήματος Μπάσκετ του συλλόγου μας στη Σαντορίνη για την διεξαγωγή των αγώνων με την ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε ανθρώπους που μας, διευκόλυναν, μας φιλοξένησαν και μας εξυπηρέτησαν.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Βουλευτή Κυκλάδων κ. Μάρκο Καφούρο για την επίσκεψη και παρουσία του στα παιχνίδια των ομάδων μας, αλλά και για την ξενάγηση στο  ''SANTOWINES''.

Θερμές ευχαριστίες και στην διοίκηση της ΑΕ Σαντορίνης και ειδικά στον πρόεδρο κ. Βαλάντη Βλαβιανό και τον Ιωάννη Καφούρο, οι οποίοι παρείχαν άψογη φιλοξενία στην αποστολή μας. Υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι της φιλοξενίας τους όταν επισκεφθούν το νησί μας.

Ευχαριστούμε επίσης τα αδέλφια, Αντώνιο και Γεώργιο Μάλλη (Travel me to Milos) για την προσφορά των εισιτηρίων του ταξιδιού Μήλος - Σαντορίνη και αντίστροφα.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τα αδέλφια, Νικόλαο και Αναστάσιο  Μαρινίτση (Apollon Rooms) για την σημαντική οικονομική ενίσχυση.

Είμαστε ευγνώμονες σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που με ευχαρίστηση έγιναν αρωγοί για να ζήσουν οι αθλητές του συλλόγου μας την όμορφη αυτή αγωνιστική και ταξιδιωτική εμπειρία.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς ο πρόεδρος Μιχάλης Βαμβακάρης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Παμμηλιακού 

 

 

???Με αφορμή το ταξίδι των ομάδων Ανδρών και Παίδων του τμήματος Μπάσκετ του συλλόγου μας στη Σαντορίνη για την...

Δημοσιεύτηκε από Παμμηλιακός Α.Σ - Pammiliakos A.C στις Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2023

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares