Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 17:21

“Έβγαλε μάτια” με τον Αίολο Αγυιάς ο Συριανός Κυριάκος Κολσούζογλου [vid]

Έντονο “άρωμα”… Σύρου είχε η σαββατιάτικη (18/11) αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της National League 1 ανάμεσα στον γηπεδούχο Αίολο Αγυιάς και τον Βίκο Ιωαννίνων.

“Κλειδί” για την εντός έδρας νίκη της αχαϊκής ομάδας δεν ήταν μόνο η άμυνα ζώνης που επέλεξε να παίξει ο προπονητής της, ο Ανδρέας Παπαδημητρίου, αλλά και η εξαιρετική παρουσία του Κυριάκου Κολσούζογλου!

Ο Συριανός φόργουορντ, ο οποίος ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα από τον Άρη Σύρου και την περυσινή σεζόν φορώντας την φανέλα του “ιστορικού” Πανιωνίου πήρε την άνοδο στην Elite League, αλλά κατέκτησε και το κύπελλο των εθνικών κατηγοριών “Unicef  Trophy”, ήταν πραγματικά ασταμάτητος!


kolsouzoglou 3

Κυριάρχησε κάτω από τις δύο ρακέτες, μάζεψε 10 ριμπάουντ, τέλειωσε όλες τις φάσεις που του δόθηκαν και ολοκλήρωσε το ματς με 20 πόντους όντας ο πρώτος σκόρερ του Αίολου! Ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: «Ήμασταν υποχρεωμένοι να κάνουμε μία πολύ καλή εμφάνιση. Είμαστε ευχαριστημένοι, ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι, κρατήσαμε τις αρχές που μας έδωσε ο προπονητής μας και ήρθε το θετικό αποτέλεσμα». Όσο για την δική του απόδοση, σεμνός και ταπεινός όπως πάντα τόνισε: «Σημασία έχει η νίκη της ομάδας, τίποτα παραπάνω. Νιώθω πολύ καλά που είμαι στον Αίολο».

Αναλυτικά:

Φαίνεται, όμως, πως η οικογένεια Κολσούζογλου, ο μπαμπάς Παναγιώτης και η μαμά Σταυρούλα δεν χαίρονται μόνο για τις επιτυχίες του Κυριάκου, αλλά και για εκείνες του δεύτερου γιου τους, του Βασίλη, ο οποίος την περασμένη Τρίτη ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης του Άρη Σύρου εναντίον του ΑΟ Ερμούπολης για το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής του αντίπαλου σωματείου του Αίολου, του Βίκου Ιωαννίνων συμμετέχει ακόμη ένα παιδί των μπασκετικών Κυκλάδων που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στο πέρασμά του. Ο λόγος για τον πρώην άσο του ΑΟ Πάρου, τον Γιάννη Αλιπράντη.

aliprantis vikos 1

Ο νεαρός άσος, ο οποίος σπουδάζει στην πόλη της Ηπείρου, στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του πανεπιστημίου Ιωαννίνων αγωνίζεται με τα τμήματα U21 και U23 του Βίκου πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Μάλιστα, στα πρόσφατα παιχνίδια του ανδρικού τμήματος κόντρα σε ΝΕΟ Ληξουρίου και ΓΣ Σοδάδων είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή του.

aliprantis vikos 2

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares