Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 16:06

Χώρισαν οι… δρόμοι Έσπερου Λαμίας και Μιχάλη Πολυτάρχου

Ο Έσπερος Λαμίας και ο Μιχάλης Πολυτάρχου αποφάσισαν από κοινού να ακολουθήσουν διαφορετικούς… δρόμους.

polytarxou lamia telos 3

Το συμβόλαιο του έμπειρου καλαθοσφαιριστή, λύθηκε κοινή συναινέσει και η διοίκηση του σωματείου του νομού Φθιώτιδας, αλλά και τα στελέχη αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Τρίτης 21/11 τον Ναξιώτη γκαρντ με μία λυτή ανακοίνωση:

“Η Διοικούσα Επιτροπή τμήματος καλαθοσφαίρισης του Εσπερος  ΓΣ Λαμίας, ανακοινώνει την λύσης της αγωνιστικής συνεργασίας, κοινή συναινέσει, με τον αθλητή Πολυτάρχου Μιχάλη...”.

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ, του Περιστερίου, του Ηρακλή, του Τρίτωνα, της ΑΕ Ψυχικού που μετακόμισε το καλοκαίρι στην Λαμία, στα επτά παιχνίδια που έπαιξε με τον Έσπερο στη φετινή Elite League πέτυχε συνολικά 53 πόντους (14/17 ελ. βολές, 6/20 διπ., 9/44 τριπ.), μάζεψε 19 ριμπάουντ (16 αμ., 3 επιθ.), μοίρασε 18 ασίστ, έκλεψε 8 φορές την μπάλα από αντίπαλο, ενώ υπέπεσε σε 9 λάθη.

Σε ό,τι αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο Πολυτάρχου είναι “ανοιχτός” σε προτάσεις (σ.σ. από τις 15/12 ξεκινάει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος) από σωματεία των εθνικών κατηγοριών και σύμφωνα με πληροφορίες του “SportCyclades” δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει και… επαναπατρισμός, αφού οι δύο ομάδες του νησιού της Αριάδνης, ο ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” και ο Πανναξιακός ΑΟΚ είναι “ζεστές” ώστε να τον ντύσουν με τα χρώματά τους.

polytarxou lamia telos 2

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares